The zombie is awake

Trött är dagens ord! Sov trots det nästan sju timmar i natt men den hjälpte mig ingenting. Huvudvärk och brännande ögonlock gör inte direkt saken lättare. Jag har tur som har mycket roligt att se fram emot idag :)
Lunch med mamma och Pernilla på Berggrenska och middag med finaste Malin ikväll! Vilken dag! En sån där bra dag ;) Dock ska jag skriva på uppsatsen fram till lunch och det känns som ett ovanligt högt berg att bestiga just idag men det går! Det måste gå :)

Just nu så ser det ut som om vi flyttar in i nya lägenheten 1a januari och står med dubbla lägeneheter i en månad. Vi känner att det vore hur skönt som helst att kunna tapetsera och fixa lite innan vi flyttar dit alla möblerna och framför allt .. katten!














Tisdag 2011-11-29

God morgon! Den här dagen startade som i ett stressmoln för mig. Svårt att få i mig frukost, katten skrek, kartonger (påbörjad flytt) överallt och Calle gick och stänkte näsblod över hela lägenheten som sen katten ville rulla i. Nu sitter jag i skolan och ska påbörja dagens uppsatsskrivande och känner att jag har en stressklump i magen och en oro i kroppen. Kanske borde jag sluta dricka kaffe på morgonen när jag ändå upplever en så hög stress? Projekt "inget morgonkaffe" startar imorgon och ska pågå minst denna vecka ut för att se om jag pallar :)

I övrigt på stressfronten så har jag upptagit dagliga meditationer och tänker på att göra ett andningsankare när jag känner att stressen kommer krypande. Tappade allt var inre styrka innebär när farfar gick bort och först nu känner jag mig redo att finna lycka, lugn och träna mental styrketräning. Vetenskapliga studier visar att det tar 8 veckor innan någon effekt påvisas, jag återkommer om det :)

Ha en underbar dag!


Albin har funnit lugn ialf ;)












Min roliga dag...


Läskigt

Igår kväll tog jag lite bilder på marknaden och under kvällen. Sen när jag kom hem tittade jag igenom bilderna och hittade denna bild som jag inte tagit och jag vet inte när den kan ha kommit till. Efter varje bild jag tagit har jag dubbelkollat så att den blev bra och denna bild har jag inte sett! Hur läskigt som helst är det!!



Ser ju ut som att det är en person! Och det är ingen som lånat min mobil.. Hade rysningar hela natten och så fort jag ser bilden så reser sig håret på armarna, så förbannat obehagligt! Vad tusan är det här?!









Öland i bilder

Haft en underbar helg på Öland tillsammans med min man och hela hans familj. Blev en födelsedagsfest/förlovningskalas då Calles syster gått och förlovat sig i smyg och det blev officiellt nu :) Underbara nyheter! Grattis till er ni fina!

Glömde kameran så ni får nöja er med mobilbilder..







Julmarknad i bodarna vid Högby kyrka, hur mysigt som helst!















1:a advent och såhär grönt är det på Öland! Helt sjukt! :)










Nu är vi på väg hem efter en underbart mys...

100media_imag141 (MMS)

Nu är vi på väg hem efter en underbart mysig helg på Öland tillsammans med Calles familj :) Vi har firat både födelsedag och Caroline och Torbjörns förlovning! Hur roligt som helst att se dom så lyckliga och det är välförtjänt! Vi bör snubbla in i Gävle om ca 8 timmar så blir en lång dag i bilen tillsammans med maken och svärmor <3


Morgonbus i stugan är alltid roligt :) sen...

100media_imag140 (MMS)

Morgonbus i stugan är alltid roligt :) senare idag blir det julmarknad och firande av Carolines födelsedag och andra roligheter! :)


LowCarb-mål på MAX, mums!


Då är vår lägenhet såld och kontraktet skr...

100media_imag139 (MMS)

Då är vår lägenhet såld och kontraktet skrivet, känns väldigt skumt! Min älskade lägenhet, nu gäller det att fokusera på det positiva med att flytta centralt :) vi firar försäljningen med en helg på Öland med hela Calles familj. Hans syster fyller 30 år och ska ha en liten bjudning :) Tack Emily för att du bor hemma hos oss tillsammans med missen! Guld värt! Såg förresten en halvfärdig bock imorse, nu är det snart jul! Trevlig fredag :)


Real friends never leaves you behind..


Oj.. många som inser vikten av äkta varor nu! Bra!


Vad gjorde jag igår? Fotboll och personalfest..


Såhär ser det ut varje gång man duschar här hemma :)


Nostalgi

Åh vad jag saknar det här barnprogrammet!













LCHF

Hittade en lista på fördelar med LCHF som jag tänkte ni skulle få ta del av. Vet att det var någon som frågade mig för ett tag sen så här kommer en lista som Kornelia (LCHF-blogg) sammanställt! :)

  • Sötsuget och sockerberoendet försvinner
  • Hjälper diabetiker till att sluta medicinera
  • Humöret blir bättre
  • Man blir piggare
  • Kräver inte lika mycket sömn
  • Bättre hud/naglar
  • Du är absolut inte hungrig var tredje timme
  • Utan att tänka på det orkar du inte ta en portion till
  • Ingen orolig uppblåst mage
  • Man orkar mer på gymmet
  • De bra kolesterolet höjs och det dåliga minskar
  • Man får köpa nya kläder
  • Blodtryck och vilopuls minskar drastiskt
  • Kroppen hittar till den vikt du är född till att väga
  • Det finns väldigt många recept på allt ifrån förrätter, huvudrätt och efterrätter
  • Du blir mer eller mindre aldrig sjuk (har inte drabbats utav en enda förkylning iår!)
  • Man slipper migrän (studier visar att migrän och kolhydrater har ett samband)
  • Du behöver inte räkna kalorier points eller liknande, ät var mätt och glad
  • Du går ner i vikt utan att behöva träna
  • Det är en viktnedgång och livsstil som varar, inte som att gå på pulver eller naturdiet där man oftast är tillbaka på samma ruta när man börjar äta normalt igen
  • Du får aldrig i dig några tomma kalorier utan ger alltid kroppen bra naturlig näring.

 

 

 

 








Söndagsmys

Igår kväll var vi på fest ute i Engeltofta och firade att söta Fredrica och Sofie fyllt 25 år! :) Det var väldigt roligt att träffa alla och umgås på ett avslappnat sätt. Idag är vi trötta men absolut inte bakis, skönt! Vi har myst framför tvn och sett diverse halvkassa filmer som "Tre män och en baby", "Göta kanal" och "Crocodile Dundee" samt intagit pizza och cola :P Ett måste om man druckit alkohol dagen innan ;)


Måste visa det bästa fodralet till en bag-in-box som jag hittade idag på internet, hur rolig är den inte?













Cirkelpass

Varit på gymmet idag för första gången på flera veckor och det var svintungt! Men roligt :) Nu känner jag mig peppad att komma tillbaka till träningen och komma i bättre form igen.. Blev ett kettlebellsbaserat cirkelpass idag men det var lite mycket folk så kände inte att jag kunde utföra alla övningar.

 

 








Lite häftigt?!


Sötaste toadörren hos Colorama Gävle! :)


Fosterställning

Jag spenderade natten på badrumsgolvet i fosterställning med enorma magsmärtor så idag är jag sliten. Ett besök till sjukhuset imorse visade på en allergisk reaktion mot plommontomater och jag har fått hjälp och en stödvila. Calle var underbar i natt och hämtade filtar, kuddar och höll mig hela tiden i handen trots att han skulle upp tidigt på morgonen. Nu är han hemma igen för att se efter mig, du är underbar älskling!

Biljetter bokade till "Breaking Dawn" imorgon! Ska bli kanonroligt att äntligen se den fjärde filmen :)











2011-11-16

Så vad har vi gjort i veckan då? Jo, vi har skrivit kontrakt på den nya lägenheten och vi har haft två visningar på den lägenheten som vi bor i nu. Under tiden visningarna varit så har missen bott hemma hos min syster Pernilla och busat hela dagarna :) Win, win! Det blir en till visning i början av nästa vecka och så en eventuell budgivning där efter ... jisses! Det går undan nu!
Vi har dessutom sålt två bilar och köpt en Volvo istället :P Vi tänkte spara lite pengar och lägga in i renoveringspott som indirekt blir huspott. För självklart så vill vi bo i hus senare i livet!


Kass bild men ni ser ju ialf färgen, haha!












Full dag lr? :P


2011-11-14

Idag är det måndag och jag är ledig :) Planen för dagen var att jag skulle ut till skogen och Malin för att baka lite lussekatter men igår sålde vi av vår andra och sista bil så I´m stuck. Calle har dock hittat en gammal Volvo i Uppsala som han vill att vi ska åka och titta på idag så blir till att låna svärmors bil och brumma iväg :) Roligt med en liten roadtrip.

Imorgon är det en spännande dag för oss! Visning av vår lägenhet på eftermiddagen och vi skriver kontrakt på den nya. Kommer jag kunna sova inatt? Haha..











Morgonmys <3


Gårdagens middagsval på MEAT! Alla tummar upp!


Fikastund

Igår kom familjen på fika och dagen till ära så bakade jag en prinsesstårta och lite cupcakes! :) Blev kanske hur gott som helst ;) och en sockerchock fick vi. Tack alla älskade ni som firat och grattat mig!

 

 

 

 

 

 

 


Idol 2011 i Gävle


Ryggbiff, mums!


Världens bästa man

Älskar dig Calle! Tack för de fina blommorna, nallen och chokladen :) Superfina! Längtar tills du kommer hem ikväll så att jag får krama om dig! :)


 








11-11-11

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. Haha, när jag var yngre älskade jag att fylla år :) Nu är det inte alls så speciellt och särskilt inte idag när mitt hjärta inte är här med mig men sent ikväll så kommer han hem till mig igen!! :)

Bokat en födelsedagspresent till mig själv, nämligen en klippning och tro mig när jag säger att det behövs :) Inte klippt mig sen juni och då har det varit en sommar och en Thailandsresa som slitit ordentligt. Sen kommer mina fina flickor till Gävle så ska vi ut och äta och sen ska vi gå på Idol! Kommer att bli superroligt! :)














Skönt med tv i sovrummet! :)


Nu är det klart!

Vi har köpt lägenhet!! och vår nuvarande lägenhet finns uppe på hemnet! Galet roligt att flytta men ofattbart sorgligt att flytta... Många delade känslor! Jag har skött allting kring detta och informerat Calle via mobilen om vad som händer och sker :P Han satt som på små nålar under konferensen nere i Monaco idag..

Vill ni se hur vi bor nu så titta in på bilderna HÄR!










Nu är det på allvar!!

Mäklaren har skickat över en objektbeskrivning av vår lägenhetn till oss och vi har godkänt så till helgen kommer vår älskade lägenhet att ligga ute till försäljning! Stort steg för oss det här!
Vi har tittat runt lite på lägenheter nu ett bra tag och för ett tag sedan så var vi på visning för en 3a på stan och Calle föll som en fura :) Jag tycker att det skulle vara skönt att ha ett separat kontor/massagerum och Calle vill bo mer centralt så vi har då kompromissat till en 3a i centrum :P Mest tröttsamma frågan så fort man kollar på lägenhet är dock "är det barn på gång?" .. haha och nej jag har ingenting som jäser i magen :)

Vi har lagt bud på lägenheten idag och nu är det bara att vänta och se utvecklingen. Calle är i Monaco fram till fredag vilket innebär att kommunikationen oss mellan inte är den optimala för en budgivning. Längtar tills fredag kväll då jag får träffa min älskling igen :)


 








Fick en tidig födelsedagspresent idag av S...

100media_imag135 (MMS)

Fick en tidig födelsedagspresent idag av Sanna och Mange idag när de var här :) precis den boken som jag ville ha så kanon! Här ska bakas ;) Nu står jag vid spisen och lagar Asieninspirerad gryta med fläskfilé dock fick jag göra potatis till för jag hittade döda larver i rispåsen, äckligt som tusan! Blä..


Se så fint farfar har det <3


Underbar helg

Den här helgen har varit den bästa på mycket mycket länge :) En hel helg tillsammans med Calle och ingenting att göra, underbart! Vi har tänt ljus på morfars grav igår och idag ska vi ut till farfar i Hille och tända ett ljus. Jag grät varje gång vi passerade en kyrkogård igår och jag tror inte att det blir lättare idag när vi för första gången åker ut till minneslunden där farfar vilar. Det är 5 veckor sedan vi hade onsdagslunch nu och jag sa "vi ses nästa vecka!" vilket inte blev av :( Tappat mig själv de här veckorna men jag hoppas kunna finna mig snart igen och ta tag i hälsan och glädjen.

Det har även blivit en hel del lägenhetsmys. Tittat på golv, tapeter, kök och badrum och drömt oss bort lite. Synd att vi inte har alla pengar i världen ;)


 

Min underbara pappa och farmor från när vi var på 4D-bio i Liverpool! :) Haha skrattar jämt åt den här bilden! Nu ska vi göra oss klara och dra till svärmor och sen ut till farmor en sväng och klippa klorna på Skrollan :)

 







Gott frukostkaffe!! :)


Ikväll har maken bjudit mig på bio :) vi h...

100media_imag134 (MMS)

Ikväll har maken bjudit mig på bio :) vi har sett Tintin, för er som inte sett den ännu så gör det! Hur rolig som helst! Skrattade högt flertalet gånger :) Rätt otroligt hur snygg dom kan göra filmer nu för tiden! Imponerad :) Nu blir det soffmys..


Äntligen!

Nu har jag äntligen lämnat in den skriftliga uppgiften för den här kursen! Och det var sannerligen på tiden för den har sugit så mycket must ur mig :(
I helgen ska jag koncentrera mig på att koppla av, försöka få bort min stressmage, och umgås med min make som jag inte sett så mycket av den sista tiden. Jag behöver den här helgen och mina förhoppningar är att jag på måndag ska känna mig lite mer som en mäniska. Måste börja se efter mig igen, känner att jag helt tappade det när vi förlorade farfar.

 

 








Yes

Jag klarade testledarprovet idag och det känns himla skönt! Nu ska jag bara skriva klart min fallbeskrivning och lämna in den, kanske hinner jag bli klar tills fredag lunch. Massa kaffe på det här så ;)


 

 







Tjuvstart!! :)


Onsdag redan?!

Veckorna bara flyger förbi och jag hinner inte ens reflektera över vilken dag det är! Ena dagen ha jag måndag i huvudet och andra så är det fredag, förvirrad var jag redan innan så nu är det illa ;)
Börjat få ihop en lista med personer som vill ha en massage nu ialf, roligt att få öva! Känns som om jag hittat någonting som jag tycker är riktigt roligt :) Men idag så blir det inget masserande, finns tyvärr ingen tid till det..
Kursen jag läser nu slutar på fredag och jag har både en individuell uppgift kvar och ett testledarprov. Önskar mig fler timmar per dygn! Nu ska jag sätta mig ner och läsa vetenskapliga artiklar innan ergonomiseminariumet i eftermiddag..

Ge mig Thailand och lugnet tillbaka!

 







Massage

Underbart! Provet gick över all förväntan idag och jag fick inga anmärkningar :) Nu ska jag ge 20 stycken helkroppsmassager innan jag får mitt diplom hem på posten, Can´t wait! De som vill ha massage kan skicka ett sms till mig på 073-9380887! Först till kvarn gäller! :) Finns ca 15 platser kvar!














Nu gäller det! Praktiskt prov..


RSS 2.0