Valborg

Dagen till ära så har jag och Calle gjort absolut ingenting. Blev en spontan utgång igår efter mitt träningsmaraton och Calle blev lite glad i hågen men mindre glad idag när han vaknade :P Så jag bakade scones till herrn så att han skulle få i sig frukost och sen blev det en tvdag..

Nu är Emily och Sussi här, vi ska grilla och mysa lite :) Calle ska iväg och jobba sen så lite sällskap blir bara bra för mig det! :) Gör ni ikväll??


Väldigt vacker brud!

100media_imag101 (MMS)

Väldigt vacker brud!


Fredag 2011-04-29

Ikväll ska jag till Sandviken och gå på ett träningsmaraton med min klasskamrat Veronica!
Blir 45 min Body Attack, 45 min Body Combat och 45 min Body Pump! Sååå taggad! Les Mills-konceptet såklart!

Nu kom Emily så nu blir det bröllop!...

Mina älsklingspojkar! :) Massa kärlek!


Bröllop

Idag så blir det att titta på Englands kungliga bröllop! William och Kate gifter sig nu om ett tag och TLC sänder demna fest så hur ska jag kunna låta bli att titta? ;) Emily ska komma hit hon oxå en sväng sa hon... Så nyfiken på klänningen! Och vigselakten så klart! :) Myyyysss....


Dags för morgonjogg!


Annorlunda sovplats


Wedding, so far

Just nu känns det som om vi står rätt stilla när det kommer till planeringen av vår kommande vigsel. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra härnäst men trots det så känner vi att vi säkerligen glömt bort någonting viktigt som vi borde göra. Hatar den känslan.

  • Valsen har vi övat på en gång men krävs betydligt mycket mer
  • Präst har vi blivit tilldelad men inte haft kontakt med
  • Cateringen för varmrätten är klar vi ska bara sammanställa ett kontrakt
  • Vi har varit till smyckesbutiken och fått en offert
  • Min klänning har kommit men ej blivit provad
  • Calle har inga skor :P
  • Hinderprövning + namnbyte är godkänt
  • Brudfrisör har vi provat ut men jag måste köpa hårnålar
  • Ska ringa vaktmästaren till lokalen en gång till för att höra om detaljerna/regler
  • Borde besöka kyrkan :)
  • Inte ens hälften har O.S.At än så länge men ändå 90% av min släkt har tackat ja. Kom igen Finland, svara! ;)

Hjälp mig, vad har jag glömt? Toastmadame, har du något att tillägga? :P

Bild på vår festlokal :)







Aaatjjoooo

Vet inte om det är all pollen ute som däckar mig nu. Mådde bättre imorse man när det gått ett par timmar och jag satt mig ner för att skriva lite så kommer den enorma tröttheten över mig, gör inget annat än att nysa och snörvla och ögonen är tunga och torra. Ska det vara såhär resten av våren nu? :(
Blir storstädning ikväll när älsklingen kommer hem! Allt ska bytas, tvättas, torkas och dammas. Alla pollenkorn ska elimineras från min lägenhet om det så ska ta halva natten :P För nu på dagen så måste jag plugga och om tid finns över ta mig en jogginrunda som jag ska fortsätta peppa till, sett fram emot mina intervaller som står på schemat idag! :) Låt inte näsan stoppa mig nu bara ..




Hängig

Efter skolan tog jag oxh Emily oss en tur till Rusta och strosade lite. Slutade med att Angelica gjorde av med 650:- haha. Blev hårgrejjer, hudkräm, duschkräm och en kettlebell på 12 kg! Tänkte jag skulle köra mig ett pass nu när kom jag hem men jag däckade på soffan med feberkänslor och en tyngande trötthet. Så blev inget pass men en eftermiddag på soffan med dunkande hjärta och skrovlig hals.. blir så sur! Imorgon ska jag vara frisk!




Hoppas dagen blir bättre än morgonen!


1km uppvärmningspromenad och 9km jogging, ...

100media_imag100 (MMS)

1km uppvärmningspromenad och 9km jogging, allt på 70 min avklarat plus lite fys efteråt som ni ser :P väldigt nöjd! Nu Grilla! :)


Kuragömma

Vad roligt det kan vara att gömma sig på ställen man vet att man inte får vara på :D


Påskafton

Middag hemma hos farmor och farfar och sen blev det utgång för mig och Calle med några vänner :)
Väldigt spontant och trevligt!











































Måndag 2011-04-25

Idag så måste jag plugga trots att det är superfint väder ute och jag slipper at gå till skolan. Har två stycken individuella uppgifter som jag måste ta tag i och skriva ner på papper. Dock blir det frukost och KAFFE innan :D en när Calle kommer hem så blir det en joggingtur och sen så kanske en cykeltur till rusta för att köpa mig en kettlebell att ha hemma och köra med efter jag varit ute och joggat :)

Helt underbar bild på vår vilde :D


En lugn dag med mys i soffan innan cykeltu...

100media_imag100 (MMS)

En lugn dag med mys i soffan innan cykeltur hem till mamma och pappa för lite sällskap och nu är vi hemma hos ett par vänner och tittar på film på deras projektor.. ska lägga in lite bilder från gårdagen imorgon tänkte jag :) det var supertrevligt och slutade med spontan barkväll med vänner och vi dök inte upp hemma förrän kl5 imorse :P då var vi trött! Hehe..


Lördag 2011-04-23

Idag blir det påskmiddag hemma hos farmor och farfar så vi tänkte ta oss en cykeltur dit istället för bilen :) Lite roligt ska man väl få ha under påsken? ;)
Igår var jag och Calle på bio "World Invasion: Battle Los Angeles"... kanske inte en tjejfilm men det hände saker hela tiden och även om det allra mesta var förutsägbart så tycker jag att den är sevärd och rent av helt okej :) Aaron Eckhart är ju med och jag talar för mig själv kanske men han och andra i filmen gör inte ont att titta på :D hehe..


Mer foton






















Lite drygt att skala ner alla bilder men med lite knåp så gick ju det oxå :) Hehe..





Fredag 2011-04-22

Vi har haft en mysdag i boulongern idag jag och Calle. Testat kameran lite och picknickat McDonalds :D Blev en lugn dag för Calle är bakis sen igår och jag kan ta en dag och ladda upp batterierna inför joggingen imorgon :)






Calle trött, sov såhär i två timmar imorse :D





Verkar inte gå att lägga upp fler bilder nu så kommer lite fler senare :)

Torsdag 2011-04-21

Mitt påsklov började bra idag med en joggingtur imorse på lite över 5 km och sen en mysig lunch med gravida Sanna :) Blev sushi, lax såklart!
Och så bar det av hem till en klasskamrat för lite plugg (ja jag vet, ledig var det ;)..)
Nu ska vi snart hem till ett par kompisar för att äta tacos och titta på film, vi ska inviga deras nya projektor :P Mys!

Fått hem papper fån skatteverket och vi verkar ha seglat igenom kontrollen för godkända för att gifta oss blev vi ;) Heheh ..puh, så oroliga vi varit :P nja ..


Balkonghäng i värmen!! Woho..



Påskteaser! men inget för mig..


I´m back!

Har varit sjuk några dagar så har inte fått träna men idag har jag fått ett godkännande att börja igen, fast lie lätt såklart. Tänkte ge mig ut och känna av formen på en joggingtur :)

Titta på en nöjd Albin efter han haft söndes mattes lampskärm :O


Onsdag 2011-04-20

Idag har det inte hänt mycket här inte.. skola hela dagen och sen har jag legat på soffan och tittat serier. Haha ja en ljummen dag helt enkelt :D Och det får jag ha för nu har jag Påsklov!! :)


Min bejbi har varit i affären och köpt tid...

100media_imag099 (MMS)

Min bejbi har varit i affären och köpt tidning till sig.. dumt att köpa demoex?? Hahaha..


Vigselprogram

Suttit och knåpat med våra vigselprogram största delen utav dagen idag och jag tror jag har fått dem som vi vill ha dem men sen ska jag bara komma på hur jag ska skriva ut dem på bästa sätt och se om Calle vill göra några ändringar. Låtar och Psalmer har vi kommit fram till gemensamt tidigare så det är inget problem nu .. Mycket med det här!

 

 

 

 

 

 

 

 


Foton






































Lite bilder från hobbyfotografen Angelica ;) Hehe och världens mest fotograferade misse Albin :)












Mysdag

Vilken mysig dag vi har haft jag och Calle! Tog en cykeltur ut till valbo och tillbaka, kan vara ca 1,5 mil enkelväg (?) .. förbrände iallafall 682 kcal enligt pulsklockan efter turen. Vi cyklade ut till siba och köpte vår kamera, en Canon Eos500D blev det och den är kanon ;D Tagit en massa bilder redan men batteriet laddas just nu så lägger upp dom imorgon skulle jag tro. Blir kanske lite bättre bilder här efter då?
Köpte ett par nya hörlurar oxå som förhoppningsvis kommer sitta kvar i öronen när jag är ute och joggar!

Nu sitter vi med varsin dator i knäet och tvn på .. tecno logic .. Snart ska vi titta på valsDVDn :D

Vad gör ni ikväll?


 


Härliga solsken


 

 

 

 

 

 

 

 


Söndag 2011-04-17

Idag blir det en cykeltur till och från valbo köpcentrum för att titta på en kamera vi kanske ska köpa :) Ser jag fram emot. Vår kamera som vi har nu tar nästan 10 sekunder innan den tar ett kort ibland, lite väl lång tid tycker jag ..

Funderar på att sätta på mig pulsklockan och se vad jag hamnar på i kcal på den cykelturen :)

 

 

 

 

 

 

 


Tidernas minsta avokado!


Albin

Tog denna supersöta bild på Albin alldeles nyss, han sitter alltid och solar ute på balkongen men så fort man kommer så springer han fram till kanten och ska ta på en med tassen så man ska komma och gosa. Gullmissen! <3


 

 

Hihi litet bildspel på händelseförloppet :) Samma sak varje gång!

 

 

 

 

 

 

 

 


Morgonjogg

Fötterna kändes lätta idag på joggingturen! Benen gick lite av sig själva trots att pulsen låg mellan 190-202 under största delen av den 5 km långa sträckan.
Hade koll på tiden och såg att det skulle bli årets bästa tid när jag kommer ca 400m hemifrån och en hundägare inte har koll på sin hund som gör ett utfall mot mig och jag vrider höften för häftigt. Fick halta den sista biten hm i smärtor men trots det så kom jag in 1 1/2 minut snabbare än min tidigare tid.
Glad men arg på samma gång, jag ville ju krossa min andra tid och vara glad för det! Skit!

Nu ska här linimentas! Ska ju klara av en långpromenad med Sussi...













Lördag 2011-04-16

Lördag!! Första naten den här veckan som jag kunde sova ordentligt. Tanken var att vi skulle iväg och grilla tillsammans med några från Calles jobb igår men jag fick lite störande nyheter på kvällskvisten så vi stannade hemma och bara myste istället och sen gick vi och la oss redan kl 22 men tro mig det behövdes! Vaknade några gånger under natten av Calles mobil men men fick sova till 8 imorse istället.

Nu sitter jag med morgonkaffe och peppar för en springtur ute i det fina vädret! :) Trött i kroppen dock så det blir en lugn tur skulle jag tro..

 

 

 

 

 

 

 


Brudvalsen

Exakt såhär dåligt gick det för oss när vi testade att dansa ... ja, det gick inte alls. Det slutade med att vi köpte en DVD :P haha så nu kan vi titta på filmen och sen öva :D

 

 








Idag blev det lunch på konserthuset men nå...

collagecreator_c (MMS)

Idag blev det lunch på konserthuset men några klasskamrater och sen lite sitt i solen, helt underbart ute! Jag och albin har suttit här på balkongen och myst :) nu ska jag strax iväg och köra ett stenhårt pass med Emily på gymmet! Vägrar gå hem förrän jag förbränt 550 kcal, det är mitt mål för dagen.. håll tummarna ;)


Jogging 45min med korpen avklarat! Tempot ...

100media_imag098 (MMS)

Jogging 45min med korpen avklarat! Tempot gick bra när vi väl joggade men tyckte att det var lite mkt gång.. bättre springa mer långsamt och längre lr? :) Hihi men sen är det ju för just nybörjare oxå..


Ringar

Igår gick jag och Calle och tittade offerter på vad det skulle kosta oss att:
  • Polera våra förlovningsringar
  • Gravera in vigseldatum i Calles ring
  • Förminska och gravera in datum och symbol i min vigselring

Vi kommer att göra det hos guldfynd och tjejen sa att det kommer att ligga på runt 1000:- och ta ca 2 veckor men hon sa oxå att deras guldsmed kan komma när som helst och säga att han ska ha semester. Så vi kommer att vara ute i god tid och skicka in dem redan i mitten av juni.

Sen ska vi bara lyckas att inte fula ner förlovningsringarna igen, kanske vara utan ringar tills vigseln? Vara extra försiktiga? Calle ska ju inte ha en ny/till ring sen så kanske mer speciellt att vara utan tills vigseln?? Vad tycker ni? :)


 

 

 

 

 

 

 


Tur att man hinner hela vägen till skolan,...

Tur att man hinner hela vägen till skolan, in till föreläsningen innan man inser att den bh jag tog imorse saknar en bygel.. bra där Angelica! Suck... synd man går till 16.00..


Dagens träning blev en cykeltur på 30min o...

100media_imag089 (MMS)

Dagens träning blev en cykeltur på 30min och en kvällspromenad med Calle på 75 min :) vi kände båda att vi behövde ut och röra på oss lite innan sängen. Skippade tvn, bra där! Gick och pratade lite om bröllopet och saker som vi måste ta tag i här näst såsom göra vigselprogram, ringa prästen och skriva kontrakt med cateringtjejen.. hoppas på svar från skatteverket oxå :P hoppas vi inte har några bekymmer i bagaget, Hehe .. natti på er!


Dagens ToDo


Kul att jag tog cayenne ist för curry i äggröran imorse? :(


McSleep?

 








5km jogg avklarat + magträning


Mord?

Nej det är bara Calles näsa som har läkage igen! Alla våra lakan ser ut såhär innan tvätt, alla kuddar och röda prickar på golvet :( Han vägrar gå till läkaren "Jag tycker om att veta när det blöder" Huh?! Jofår då vet han att det är dags att ta det lite lugnare, gör han det då? Neeeeej. Fail!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Frisyrer

Det gick superbra igår för mig och Malin och testa lite olika frisyrer till bröllopet. Vi räknar med att det kan ta lite över 2 timmar att få den klar på den stora dagen så det blir en tidig start på dagen :) Borde sätta oss ner och göra ett tidsschema tror jag minsann.. Calle får hämta tårta och köra den till lokalen och de sista detaljerna, han kommer vara toknervös för att göra fel tror jag :D

Kommer att ha håret uppsatt i en knut nästa gång vi åker och testar klänningen iallafall så att jag får ett humm på hur helheten kommer att se ut, aldrig fel att vara väl förberedd! :) Tiden går sjukt fort nu..

Här är lite inspiration:

































Träningen gick superbra! 500 kcal som bort...

100media_imag097 (MMS)

Träningen gick superbra! 500 kcal som bortblåsta :P hemma hos Malin nu och har ätit supergod lunch och nu ska vi testa lite bröllopshår, vi måste ju testa oss fram när vi inget vet, Hehe..


Första vägningen

Idag ställde jag mig på vågen efter första veckan ooch resultatet blev: - 1.3kg!

Jag vet att det mesta är vatten och att det krävs väldigt mycket av mig för att fortsätta gå ner nu men det var en otrolig motivationskänsla att se siffrorna på vågen imorse och jag känner mig nöjd med mig som jag är nu så om jag inte lyckas gå ner mer så är jag fortfarande glad men klänningen går nog inte på :P

Måste ner ca 3-5kg till är jag rädd och jag vill ju gå ner dessa kilon innan jag gör första klänningsprovningen nu i maj.. Kan bli tufft men om jag tror på det så kanske det går :D Nu kör vi hårt på vecka 2!!
















Måndag 2011-04-11

Blev en spontan filmkväll igår hemma och Per och Fredrica, alltid lika trevligt! :)

Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe och ska snart iväg till gymmet med Emily och köra det första styrkepasset denna veckan :) Längtar faktiskt efter min vilodag igår! Roligt att träna nu! Och idag är ju första dagen på den andra veckan av dieten! Gah! Känns som om det går bra nu! :)

Efter gymmet ska jag hem till Albins förra ägare och hämta vaccinationspapper och så till Malin och testa lite olika frisyrer, äta lunch och mysa :) Vi ses ju inte lika ofta nu när jag inte jobbar så vi tar vara på alla stunder som vi får, hehe.

 

 

 

 

 

 

 


Våra inbjudningar

Nu har alla som ska få sina inbjudningar fått dem så lägger upp det färdiga resultatet här :)
Vi är väldigt nöjda och glada att dom äntligen är ute! Nu är det på allvar :P










Söndag 2011-04-10

Idag är det äntligen vilodag! :P Jag har faktiskt längtat till denna dag just för att min kropp är så trött just nu .. Som högst blir det en promenad men det är som sagt som högst ;)
Annars är jag och Calle lediga tillsammans idag, vi är juh det nästan varje söndag, och tänkte mest slappa och ta det lugnt. Tänkte försöka få in lite plugg och kanske tvättning. Tråååååkig söndag med andra ord :P


Hur spenderar ni eran söndag? :)


110 mins promenad fixade vi ;)


Utsikt från Emys bastu!!


Peppning

Sitter och peppar för spinningen nu med pecannötskaffe och min morgonsmoothie. Mamma köpte hem kaffe med smak av pecan och ett med smak av blåbär till mig igår och nu ska jag lyxa till det lite då och då :) Man har inte så många njutningar i livet när man går på diet, är student och spar till ett bröllop :P haha..

Efter träningen blir det en heldag hemma hos Emily me lunch, bastu och mys :)



Stöttande sambo? nej..


Frestelser!!!


Hemma hos mamma och pappa som håller på at...

collagecreator_c (MMS)

Hemma hos mamma och pappa som håller på att renovera för fulla muggar.. själv sitter jag och dricker kaffe och myser med en rastlös misse :)


Planering

Igår hade jag och bejbi en bra planeringsdag .. jag tog ut en massa alternativ under dagen angående lite olika områden och sen så kom vi överens om vad som passade oss båda :)

Vi har nu valt:

  • Vigselordning, när psalmer kommer och när solo ska vara
  • Psalmer
  • Ingångs- och utgångsmarsch
  • Valslåt till festen

Härligt! Har även satt möbeltassar på mina brudskor och springer omkring med här hemma minst en timme per dag så jag går in dem innan bröllopsdagen .. inga onda fötter här inte ;) Dansat vals med katten har jag gjort men inte med sambon för han har inte haft tid .. men jag har mina aningar att det är jag som är den taktlösa när det kommer till dans så kanske lika bra det ;) hehe..




Svimfärdig

Ja så kan jag sammanfatta dagens styrkepass. Var tvungen att avbryta sista övningen för det svartnade framför ögonen på mig, blev kallsvettig och det började att krypa under huden på mig. Bara åka hem och sätta i sig en knäckemacka och ett glas mjölk :( Men men bara att samla kraft nu och ta mig en cykeltur till mor och far .. en mil fram och tillbaka så blir ett litet pass..

Ha en fin dag!


Fredag 2011-04-08

ZombieAngelia at your service! Mina ben är fortfarande lika trött som föregående dagar och nu börjar jag att bli riktigt frustrerad. Åt en stor dos Magnesium igår och vilade från träningen på kvällen för att vara i form för ett bra kettlebellspass nu på förmiddagen. Hur kan benen kännas som om dom just sprungit en hel ironman?! Galet...

Ska göra mitt allra bästa på träningen ialf! Har två kokta ägg med majonäs i magen :) Sen ska jag cykla hem till mina föräldrar och mysa lite och snacka, var ett tag sen jag träffade dem båda två på en och samma gång :) Ska sno åt mig massa kaffe och mysa lite med deras kissemiss :)

Älskar denna bild på lilla mig, mamma och buddy :) Saknar min pippi :)


Flubber

Min kropp är inte helt hundra idag alltså! Så otroligt slut i kroppen, speciellt i benen, och känner mig nästan överkörd. Pratat med några som kan sina saker som rekommenderade mig att äta magnesium som extra tillskott nu när jag ska köra så hårt under en period så att jag inte får brist på mineralet. Då gör vi så :) ska ta mig till apoteket idag och köpa mig en burk :) Hoppas verkligen att det hjälper för jag orkar inte gå runt och känna mig som om jag vägde 300 ton i kroppen ..

Coren + Cykligen fram och tillabaka gick bra även om jag höll på att blåsa omkull i vissa kurvor :P hehe .. Får se om det blir en promenad lite senare eller om jag tar en joggingtur, beror helt på vad kroppen säger till mig det!



Breakfast


Underbar LCHF-smoothie till frukost..

1/2 dl turkisk youghurt
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl vatten
1/2 dl hallon


mums!


Myskväll

Haft tjejkväll med Malin och frossat i desperate houswifes, say yes to the dress och greys! :) Himla mysig kväll!
Vi hann med en vals där mellan oxå, jag visste inte riktigt hur man gjorde innan så tack vännen :)

Nu ska jag mysa ner mig med Albin i soffan och titta på Off the map, fortsatt mys :)



Onsdag 2011-04-06

Dag tre utav Angelicas första stränga dietperiod och idag börjar det kännas. Dag tre! Har huvudvärk och är väldigt trött och fryssen, tack för det ;) Men jag tänker inte slänga in handduken utan snarare köra på hårdare, hehe.

Kroppen är väldigt trött idag utav den hårda träningen föregående dagar så för att inte riskera att bli sjuk så "nöjer" jag mig med min promenad fram och tillbaka till skolan (80 min) och sen lite städning i lägenheten :P Imorgon ska det nämligen köras ett till dubbelpass så tar det lilla lugna idag tror jag bestämt..


Gästlistan

Hur mycket man än vänder och vrider på saker och ting, vänner, bekanta och släktingar så kommer det alltid att finnas människor i ens närhet som tar illa vid sig att de inte blev bjudna. Jag och Calle satt länge och tänkte på vår gästlista, ett halvår för att vara exakt, och kom fram till att vi har inte ekonomin till att bjuda fler vänner för våra släkter tillsammans är en väldigt stor grupp.

Hade vi kunnat så skulle vi självklart bjuda alla som vi vill bjuda men nu har vi fått sålla och det rätt bra. Men i slutändan så är det jag och Calle som ska gifta oss, bilda en liten familj och ha en underbar dag tillsammans med nära och kära. Vi har gjort vårt val och tänker stå fast vid det och om någon känner sig illa behandlad av detta så hoppas jag ni förstår att vi har inte alla pengar i världen och inte vill skjuta upp bröllopet för att samla in mer, att jag och Calle vill ha en underbar dag utan dåligt samvete, att det redan som det är nu är 92st bjudna och kyrkan tar inte så många fler.. Now I said it. Vi lämnar det nu tycker jag.


Tisdag 2011-04-05

Spinningen gick superbra men det var skitvarmt i salen så svetten låg mer som ett skikt på golvet under cyklarna istället för pölar :P Med cykelturen fram och tillbaka så förbrände jag 889 kcal!! inte dåligt det inte... Nöjd!

Vi gjorde blomkålssoppa till middag! Så otroligt gott! älskar soppor, skulle kunna äta det varje dag men jag tror Calle skulle flytta till McD då för gott, haha. Nej men en gång i veckan ska jag minsann smyga in en soppa :P


Old times


Haha vilka fina gamla bilder man hittade på den externa hårddisken :P Vissa från flera flera år sen..









Va unga och söta vi var ;) hehe..


Inte så söt...

























Kan man annat än älska vissa bilder?! haha! Eller vad säger ni? :D

Dag två

Idag är andra dagen på min strängare diet- och träningsperiod! Redan trött i kroppen men nu är det bara att hålla ut .. får vila om 5 veckor innan jag ska ta tag i det igen .. Blir lite perioder för att kroppen ska orka. Pratat med lite klasskamrater och en läkare om upplägget så det är godkänt och blir bra! :)

Dagens träning : 80 min promenad (redan avklarat) och sen Spinning 90 min :) Kommer sova gott inatt ;)


Vilken morgon!

Vaknade imorse med ett ryck då jag kom på att den mejladress vi skrivit på infobrevet inte stämde med den som vi faktiskt har skaffat oss så jag satt hela morgonen innan skolan och försökte ordna en ny mejladress men till slut så var det Emilys pappa som fixade biffen! Tack så hemskt hemskt mycket för hjälpen! :)

Idag började vi en ny kurs "Näringslära och Kostvanor ur ett hälsoperspektiv", kommer nog att bli riktigt intressant! :) Hoppas på det iallafall ..



Hindersprövning

Blev en 70 min promenad tillsammans med Calle nu på kvällen istället för en joggingtur så då passade vi på att slänga hindersprövningen och namnbyteblanketten på postlådan så nu är det på väg oxå! Skönt! :)
Nu ska vi mysa ner med CSI och sen sängen..

Natti

Måndag 2011-04-04

Dagens första gympass är avklarat och nu sitter jag nydushad i soffan och dricker kaffe och slöar framför tvn. Jajamen. Emily kom hit efter gymmet oxå så vi lagade spenatsoppa och ostplättar, gott! Absolut min favoriträtt det! Spenatsoppa .. finns det nå godare? :)


Spenatsoppa

350 g fryst spenat
1 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
3 dl vispgrädde
1/2 tsk salt
vitpeppar

Busenkelt!


Vecka 14

Träning denna vecka ... vi drar upp tempot ett steg med mer löpning.

Måndag: Styrkepass 2

Jogging 5km lunktempo

Tisdag: Spinning 90 min (18.00)

Promenad 40min * 2

Onsdag: Jogging 2*2 km lågint. Intervaller

Torsdag: Core 45 min (11.45)

Promenad 60 min

Fredag: Styrkepass 1

Lördag: Jogging 3 km Normaltempo

Magträning

Söndag: Vilodag

 

 


Äntligen ligger inbjudningarna på lådan oc...

Äntligen ligger inbjudningarna på lådan och imorgon går dom iväg och borde vara hos folk under veckan! Det var på tiden :P men har suttit hela dagen idag verkligen utan undantag.. Calle har dock hjälpt mig med så mkt han kunnat.. ni får se bild senare :)


Söndag 2011-04-03

Gah för dena dag, jag har ont i hela kroppen av att skriva alla dessa kuvert. Bara några kvar nu och sen ska vi bara .. kommer inte att bli tidig sänggång ikväll inte men det vet vi. Imorgon ska dieten tas tag i igen oxå, 5 veckor kvar till provning då och denna helgen har varit fruktansvärd... Men men se framåt istället..

Imorgon ska inbjudningar, hindersprövning och namnbyteblankett på postlådan ialf! Det kan ni räkna med ;)




Bröllopsverkstad








Idag ska ska ska alla inbjudningar bli färdig .. Jag skriver kuvert och Calle info-brev :P

Heldag jajamen..

collagecreator_c (MMS)

Heldag jajamen..


offert?

Offerten från cateringen skulle komma under denna veckan men än är den inte är ... sa till tjejen att det var superviktigt att den kom denna veckan för att vi ligger efter med tid och behöver samla in dem så snabbt som möjligt .. jaja, hennes förlust? Vi får se! På måndag ska be om offerter från andra ställen ialf.


Fredag 2011-04-01

Idag är det första april, den fruktade första april. Redan har några stycken försökt att lura mig men jag kommer att tippa på tårna hela dagen. En klasskamrat försökte med "Jag har gift mig", jaha grattis eller rätt lågt skämt?

Ska ner på stan med mamma och äta lunch och snacka lite, det var ett tag sen vi sågs bara vi två och kanske kan hon få mig att ta mig i kragen oxå. Orkar inte vara nerstämd längre nu, måste sätta på mig glada stövlar tills imorn när jag ska umgås med Malin hela dagen :P Vill ju inte tynga ner henne, hehe.






RSS 2.0