Måndag 2011-02-28

Dagens träning gick riktigt bra! Aerobox är riktigt roligt och får igång flåset rejält vilket jag älskar :) Skönt att känna att man kan ta ut sig helt och känna sig slut efteråt. Känns skönt att vara tillbaka på banan med diet och träning och hoppas att jag kommer tillbaka till mina vanor snabbt nu :) Calle sitter och äter ostkrokar, toblerone och gummibjörnar här bredvid och jag är faktiskt inte sugen! Nice! :)

Blev vitlökskryddad kotlett med creme fraiche och blomkåls- och broccolimos till middag när jag kom hem, riktigt gott! Hade kunnat äta ihjäl mig, hehe. Såg ni LCHF-menyn i "Halv Åtta Hos Mig" ikväll förresten? Måste prova på den där chokladmoussen sen, såg smaskens ut och sockerfri :)

 

 


Skärpning

Idag börjar allvaret igen. Jisses vad jag har fuskat i helgen, inte alls bra! Men imorse så vaknade jag med en självklarhet att det bara är att hitta tillbaka till den rätta vägen igen och hoppa på dieten så det är precis vad jag har gjort. Vet att jag måste köra på hårdare den här veckan så det ska göras.

Måndag: Aerobox + promenad 30 min

Tisdag: Styrkepass 1 + 90 min promenad

Onsdag: Vilodag

Torsdag: Styrkepass 2 + 90 min promenad

Fredag: Jogging

Lördag: Spinning 60 min

Söndag: Vilodag




Promenaderna kommer av att jag går fram och tillbaka till skolan och det är en bit dit men riktigt bra vardagsmotion :) Hoppas komma en bra bit på vägen att hitta tillbaka :) ROLIGT!



Oscarsvaka

Jag och Malin hade bestämt att vi skulle sitta uppe i natt och titta på Oscarsgalan men vi trodde ju att den skulle sluta klockan 3 på natten. MEN det var då försnacket slutade, hehe. Vi orkade inte sitta uppe till klockan 5 imorse så vi spelade in resten för att titta på olika håll idag istället.

Tyckte inte försnacket med Filip & Fredrik var mycket att hänga i granen, dåliga gäster och dåligt snack om mode. Varför tittar man egentligen?! Jo för att se vad folk har på sig. Jag och Malin skulle dock ha varit grymma moderecensenter för jag tror vi hade åsikter om det mesta, haha.



Sämst

Ja, jag erkänner! Jag är kass! Glömde naturligtvis kameran hemma på byrån och inga kort blev tagna för vi glömde mobilladdarna hemma oxå och kunde inte använda kameran där heller. FAIL!

Roligt hade vi ialf! Vi var 6 stycken som åkte och de andra 4 delade hytt så jag och Calle hade det rätt lyxigt i vår :P Dansade, blev en hel del dricka, gotta och skratt! Tack för en skitroligt kryssning! :)


Vacation

Nu drar vi på kryssning och kommer tillbaka imorgon :) Ska ta lite bilder så ni får lite roligt ni oxå, hehe.

Ha det så bra!! Hörs imorgon!


Tittut!

Busmissen!


Aerobox

Nu drar jag iväg och kör ett Aerobox-pass! Samma lika som bodycombat fast korpens namn på passet. Ska bli sååå roligt!! Inte min påse chips att träna så tidigt på morgonen bara ;)

Lånat bild från google.

 


Glee

Malin började att titta på Glee förra veckan och jag har funderat fram och tillbaka om jag ska börja kolla på denna serie eller inte. Hon älskade den och vi har till 99% lika smak när det kommer till filmer och serier så nu har jag bestämt att jag ska ge serien en chans jag oxå.

Någon mer som ser och gillar denna serie??





ZzzzZZ

Snacka om att jag har sovit inatt! Enligt Calle så knoppade jag in i soffan vid 22 på kvällen, jag vaknade vid halv ett och flyttade över mig till sängen och sen vaknade jag nu kl 12!!!! Wooot??! Kommer inte ihåg sist jag sova så här länge men det känns skönt och jag behövde det verkligen. Vaknade 7 imorse först av att katten hade ner min favoritkruka i sovrumsfönstret :( Tvungen att dammsuga upp keramiken och sen gick jag direkt och la mig igen, kommer jag att kunna sova inatt? :P

Fick en myskväll tillsammans med Bejbi igår ialf, vi firade att jag lämnat in min uppsats och att Calle klarat enn test som varit på hans jobb! Han köpte med sig fint vin hem och sen myste vi bara i soffan och tittade på film. Hur mysig kväll som helst!


Ge mig Thailand tllbaka!

 



Mean Girls 2

Jisses, skulle slötitta på någon film nu på eftermiddagen för att jag inte orkade ta tag i nå seriöst och vad hittade jag då? Jo, Mean Girls 2! Varför göra en uppföljare på en redan dålig film?
Visst gick den att se men den var varken bra eller särskilt roligt, mest pinsam och jobbigt. Kan vara att jag helt enkelt är för gammal för sådana filmer nu :P Hehe .. någon som sett den?

 

 


Glädje!

Äntligen så är jag klar med mitt pedagogikarbete för denna kurs och kan ta helg! En stor sten som släppt från mina axlar och jag slipper att känna stress över att det aldrig blir färdigt! Är så himla glad just nu! Hade det inte varit så mycket folk runt omkring mig här i skolan så hade jag dansat en liten glädjedans! :P



Nu ska jag ta och gå hem, en 45 min lång iskall promenad utan mp3 för den dog imorse .. Men vad gör det? För jag är klar med uppsatsen ;) hehe ... !!

Taggad

Imorgon kan jag börja träna lite lätt igen efter min lilla känning av hälsan och jag längtar, så otroligt mycket. Ska ta mig dit så fort som jag är klar med skoluppgifterna och köra ett ordentligt pass med mina älskade kettlebells. Kanske borde gå och sova så att det är torsdag snart??? :D



Det tar sig!

Här hänger Calles kostym till bröllopet! Det tog ungefär en vecka att få hem den och sen gick det på 10 min att testa den i butik och betala, jisses och tokbra service dessutom! Vi är toknöjd, han kommer att vara så fiiiin på vår bröllopsdag .. nu ska vi bara lära honom att le på kort, hehe :P


Omelett

Sitter och äter frukost bestående av en omelett på LCHFvis :) 2 ägg, 2 msk grädde och sen en klick smör på det när den är färdig, mums! :) Självklart, självklart kaffe på det, mitt beroende.

Idag så kommer det att bli en väldigt lång dag, ska skriva uppsats på morgonen och sen på eftermiddagen så har vi en muntlig redovisning av en filmanalys som vi gjort nu under kursens gång. Uppsatsen ska vara inne senast fredag och sen är den här kursen över, cant wait! Beroendelära är nästa kurs vi kommer ta, låter skitroligt!

 

 


Trötter

Guuuuuud vad trött jag är efter den här dagen! Grupparbete, uppsatsskrivning och kvällskurs .. inte mänskligt! Men min underbara älskling hade maten klar när jag kom hem, köttfärsbiffar med ost och bea och så sallad till det. Smaskens!

Ikväll så blir det lite latande framför tvn och bläddrande i en bröllopstidning som Calle köpt med sig hem till mig, alltid roligt med ny inspiration :)



Blomkålsmos

Tänkte lägga upp ett recept på min nya favorit i köket nämligen blomkålsmos!

1 Stort blomkålshuvud
2dl Vispgrädde
50 gram smör (äkta smör)
50 gram ost, mjuk lagrad ost för sammanhållningen av moset.
Salt & Vitpeppar

Skär blomkålshuvudet i buketter. Hetta upp grädden i kastrullen under tiden och lägg sedan ner blomkålen, salt och smöret. Stormkoka i ca 5-10 min, tills du känner att blomkålen är mosig. Kom ihåg att röra om under tiden så att det inte bränner fast. Vispa till lent mos med antingen elvisp eller stavmixer men kom ihåg att vara i botten av kastrullen sp du inte får mos över hela köket ;) Blanda i osten, vitpeppar och mer salt om det behövs och sen så rör du om lite till. KLART! och sååååååå gott!


Intrång

Idag har vi fått nya dörrar till våran lägenhet, en grå, ful säkerhetsdörr! Tidigare hade vi en dörr utav mörkt trä som var rätt fin faktiskt för att vara en ytterdörr men den är bara ett kärt minne nu. Känns som om vi bor i en industrilokal och vi hörde av vice värden att det redan var folk som frågat om det gick bra att måla om dörren. Jag hopas verkligen att det kommer att bli ett alternativ så jag kan få den vit... Lite snyggare ;)




Sitter för övrigt fast i min uppsats men har istället gjort en supersnygg PowerPoint till filmpresentationen imorgon, hehe .. gäller att fokusera. Ska ta tag i uppsatsen nu och hoppas jag kan få lite gjort innan kvällskursen om Diabetes och Osteoporos i afton.. Inga förhoppningar dock men måste.


Vad gör ni en fin snöig, kall dag som denna??


Bröllopsklänning

Måste bara visa den klänning som låg rätt högt upp bland de klänningar jag valde mellan innan jag beslutade mig för just det klänning som ligger beställd i mitt namn. Vad som gjorde att jag valde just "min" klänning var att min bästa vän började gråta vilket var en rätt bra barometer ;)

Klänningen jag valde tänker jag inte lägga upp här då jag bestämt att Calle inte får se den innan den stora dagen, hihi .. Lite traditioner måste vi ju hålla :P

Nyinflyttad

Nu är jag här på blogg.se istället och hoppas att jag kommer att vänja mig snart. Snopet så blev jag informerad om att den domän som jag tidigare bloggat på kommer att stänga ner helt nu på fredag så lika bra att flytta så snart som möjligt.. Nu gäller det bara att komma in i hur denna domän fungerar men det kommer nog att gå rätt snabbt.

Sitter och ska till att skriva en uppsats som ska in nu på fredag men jag vet inte hur jag ska inleda det hela och sitter därdör fast, suger. Men men det kommer nog igång snart ska ni se ;)


RSS 2.0