Gott nytt år! Vi har varit i lägenhet och ...

100media_imag148 (MMS)

Gott nytt år! Vi har varit i lägenhet och fixat i över en timme nu. Vi vill hinna bygga ihop en garderob innan vi ska ut till Björke och fira Isabelles första födelsedag :) ikväll ska vi hem till Malin och njuta av en trerätters och trevligt sällskap :) Hur firar ni årets sista dag?


Calle fixar i vår Walk in closet :)

100media_imag147 (MMS)

Calle fixar i vår Walk in closet :)


Idag har vi fått nycklarna till nya lägenh...

100media_imag147 (MMS)

Idag har vi fått nycklarna till nya lägenheten och firade med att äta McDonald's på vardagsrumsgolvet, som en picknick :) sen har vi flyttat hit renoveringsgrejer och varit till Ikea och köpt garderob och en massa annat smått och gott :) nu ska vi tapetsera sovrummet innan vi gör kväller!


Mattes lilla sjukling :(


Brödbak pågår


Nytt

Igår var vi ut till Mio och köpte oss ett nytt matbord med tillhörande stolar från rean. Mamma som visade oss annonsen i tidningen på julafton, tack mamma! :) Det var inte alls ett sånt bord som vi tänkt oss från början men det är ett bra och bastant bord som är tåligt och kommer kunna vara med länge.

Sen nu på morgonen så har jag kopplat in vår hemtelefon oxå, heja mig! Smsa eller mejla för nummer :) Kommer nog ut på hitta.se om någon dag för just nu står det gamla numret kvar som inte är aktuellt.

Om två dagar får vi äntligen nycklarna till nya lägenheten! Ska bli så roligt att få komma in och börja renovera och göra den till vår egen :) Skönt med dubbla lägenheter i januari även om dubbla hyror inte är det roligaste. Kunna tapetsera utan att missen hänger i våderna är guld värt :)















Filmmys med massa nom nom!


Då kör vi idag igen!


God jul!


Veckan innan jul

Veckan innan jul brukar symbolisera svag ensamhet för mig och det gör den även i år. Tycker att jag borde ha vanan inne då denna jul blir den 5e som jag firar med Calle men icke. Denna veckan har han gått upp 5 varje morgon och inte kommit hem förrän 20 på kvällarna och självklart så somnar han i soffan en halvtimme senare. Jag känner mig lite ensam och skulle hemskt gärna ha maken hemma med mig för att julmysa och njuta dagarna innan mellandagsrean. Imorgon ska även jag jobba långdag 9.45-20.20 så vi kommer båda att somna tidigt. Jag jobbar även juldagen och annandagen men det ger fina pengar så jag är inte den som klagar.

Jag vet egentligen inte vad jag vill med det här inlägget, lufta mina känslor. Sätta ord på känslan kanske. Nu ska jag laga mat och städa upp lite så att lägenheten är fin och maten varm när Calle väl kommer hem :)

Lite bilder hur jularna har sett ut tidigare år för oss :)

 

 

 

 

 

 

 


Pyssel

Idag har det varit en lugn och skön dag i bakandets tecken här hemma :) Bakat Vörtlimpa, pepparkaksflarn och gjort senap. Imorgon ska jag göra apelsinsaft och baka lite mer kanelknäcke. Luktar härligt juligt här hemma nu och vi går bara omkring och myser :)
















Mina myspojkar <3


Dagens vill ha..

Skulle hemskt gärna vilja ha en lergryta! Måste ta mig ut och titta om det finns någon till ett vettigt pris nu i mellandagarna..













Julens favoritte.. gott :)


Hektiskt

Helgen har varit underbar. Ledig tillsammans med min älskling båda dagarna :) Lördagen spenderade vi genom att titta igenom alla möbelaffärer i Gävle och Valbo efter en soffa. Känner att det är dags för någonting nytt men just nu håller inte vår plånbok med riktigt ;)
På söndagen så firade vi Calles mammas födelsedag och hälsa på mina föräldrar en sväng. Skönt med familjetid när vi väl är lediga tillsammans. Har även hunnit med att baka en heldel julgotta, inte helbra för figuren direkt.

Idag har det varit jobbdag 9.45-20.20, riktigt jobbigt för ryggen och psyket. Länge sen jag jobbade så långa dagar och det kändes i kroppen. Tur att jag har världens underbaraste make som städat lägenheten och lagat middag tills det att jag kom innanför dörren <3

Nästa fredag får vi nyklarna till nya lägenheten!! Blev så efter mycket om och men :)













Fredag Delux

Sista dagen i skolan innan jul!! Tre veckor skolfritt med bara lite hemuppgifter att fixa under julen och det känns lugnt :) Och inte bara är det årets sista skoldag, dessutom kommer Malin hit ikväll på filmmys! Vi ska äntligen se sista Harry Potter och prata en massa skit.. träffas på tok för lite nu för tiden.

Varit och handlat en liten julklapp till missen idag, en ny laserpekare! Köpte en förra veckan som gick sönder efter 10 minuter :( Men nu så är det bättre grejer och Albin älskar den!! Hihi..













Albin vaktar nya golvet, sötis!


Men underbar eller?!

Calle ringde nu på väg hem från jobbet och bad mig byta om och pigga på mig för att han ville bjuda ut mig på middag och bio ikväll :) Hur underbar kan man vara då? Tid med min älskling är precis vad jag behöver nu, vi har seriöst jobbat om varandra i 3 veckor nu. Blir nog Happy Feet 2 3D men var vi ska äta vet jag inte :P Vi märker var vi hamnar :) Tack bejbi!


 

 








Låååååång dag

Dagen började med ett väldigt intressant semiunarium om att tala inför grupp innan vi satte oss i biblioteket och läste lite kurslitteratur till den uppgift som ska göras över julen. När jag kom hem kokade jag lite kola och vilade lite och nu håller jag på att tvätta för fullt... Vill sova ;)

Jag fattar inte att halva december gått, det är 10 dagar kvar till jul och jag har inte det minsta julkänsla :( Varje kväll den senaste veckan har vi tittat på julfilmer men det hjälper inte. Till helgen ska jag baka julvört och kanelknäcke .. funderar även på om det är dags att sluta överdosera apelsiner?? Det är ju såå gott ;)


 

 







Lucia

Idag är det Lucia och jag har inte sett ett enda lussetåg och kommer nog inte ut så mycket mer idag. Dagen startade med kursstart för nya kursen och skulle ha avslutats med en föreläsning men läraren råkade ut för en olycka och den blev inställd.
Så istället för att sitta i skolan åkte jag och Calle och hämtade ut de golv, klinkers och tapeter vi beställt! Nu ligger allting här hemma på golvet i vardagsrummet och bara väntar på att få komma till den nya lägenheten :)

Nu ska jag slänga ihop en spenatsoppa och städa lite i lägenheten :) Emily ska komma förbi på en massage lite senare.. Ingen som behöver en massage? Har tider kvar nu fram till jul!!



Såhär såg det ut idag när jag gick från skolan! Helt galet, ren insbana!













Massa saffranbiscottis fixade till jul :)


Torsdag 2011-12-08

Igår blev vi klar med den här kursen, A-uppsatsen är inlämnad och jag är nöjd och glad att jag fått skriva denna uppsats med en bra grupp med underbara människor :) Tack Anton, Emma och Sami! Bra jobbat!

Nu ska jag dra mig ut till Valbo och titta efter lite julklappar till Calle och familjen :) Svårt!


 

 







Nu är det vinter!!


Vi har fått Iranskt godis av Omar! Tack så mycket! Uppskattat :)


Angelica sömnlös

Inatt låg jag vaken fram till 5.30 och grubblade på livet medan min man låg och snarkade bredvid. Precis som vanligt blev jag mer irriterad varje gång som jag blickade mot klockan och såg hur timmarna tickade förbi. Blev jag nå klokare av att ligga och tänka en hel natt? Nej! Är jag tröttare idag än om jag sovit? Ja!

Dagen till ära ska spenderas i skolan för att skriva en individuell uppgift om statistik samt opponera en uppsats. Ni hör ju hur roligt jag ska ha det idag ;) Skänk mig ett par värmande tankar idag är ni snäll!

vad gör ni för roligt/tråkigt idag??
Kommentera gärna :)
 











Tomtefar är äntligen på plats :)


Dålig uppdatering

Sorry för att jag varit dålig på att uppdatera bloggen nu ett par dagar. Så vad har jag haft för mig?

Fredagen var riktigt händelserik. Vi var och mätte i vår nya lägenhet på förmiddagen och på eftermiddagen var vi ut till Lindbergs färg som hade 25% rabatt och beställde tapeter, golv och klinkers. Sen var vi och ritade upp ett kök vi skulle kunna tänka oss men det kommer vi att vänta med men roligt att få testa! Så nu vet vi i våra huvuden hur lägenheten kommer att se ut :) Om någon har lite pengar över så vet ni var ni ska skänka dom ;) haha!

I helgen så har jag jobbat båda dagarna och det har varit en massa spring efter julklappar så mitt huvud lider av ett milt stadie av utmattningssyndrom. Ser fram emot en sovmorgon imorgon och ett svettigt spinningpass!

 

 

 







Duck song!

Har hittat ett underbart drygt youtube-klipp som jag går och sjunger på hela tiden. Calle hatar låten :P











Citat ur "Att välja glädje" finns med mig i kassan :)


Dagens morgonkaffe ;)


RSS 2.0