Vi har varit på utflykt i vårvik och Pickn...

100media_imag108 (MMS)

Vi har varit på utflykt i vårvik och Picknickat och albin har åkt bil och vandrat i skogen, duktig misse!


Prästmöte


Idag blir en dag i planerandets tecken. Jag och Calle började att prata hur vi skulle ställa borden under middagen redan imorse och vi kom absolut ingenstans. Ska till lokalen idag vid lunch med vår toastmadame så hon får känna sig lite runt och se över lokalen och under tiden tänkte vi kika lite på hur vi kan ställa borden samt mäta lite här och där :)



Senare i eftermiddag ska vi tillbaka ut till Bomhus för att träffa prästen i kyrkan. Vi ska gå igenom cermonin, kolla över de psalmer vi valt och lära känna varandra. Jag fick ett positivt intryck av prästen via telefonen så nu hoppas jag att han lever upp till det i verkligheten. Lite nervöst att träffa honom för första gången sen vi såg namnet på mailet.













Mellanstort

Blev som vi trott ett stort bortfall från Calles finska släkt så nu när alla Osat (Calles mamma ringde och frågade alla :P) så är det klart att 68 stycken kommer att komma på vår stora dag. Känns konstigt att så mycket folk ska sitta och titta på oss när vi inför gud bekräftar vår kärlek. Varken jag eller Calle är mer än normalt troende men det känns trots det väldigt vackert. Nu är det snart dags att börja stressa igång med festprogram, vigselprogram, bordsplacering och allt sådant som vi skjutit under mattan ett tag nu :P Hoppas det inte hoppar upp och biter oss i baken nu bara :)


Sista osa... ja, idag är sista dagen att o...

100media_imag010 (MMS)

Sista osa... ja, idag är sista dagen att osa och vi har 15st som inte har hört av sig alls. Nu är frågan om vi ska ringa dom lr ta för givet att dom inte kommer? Det handlar om Calles släkt från Finland så känns som om man inte riktigt vet. Förhoppningsvis så ramlar det in några svar under dagen så vi kan gå vidare och påbörja bordsplaceringen :)


Mors dag!

Idag blir det en rutt runt till våra mammor för att fira dom på mors dag. Min mamma kommer hem från turkiet idag så vbi ska dit lite senare med ett paket med spellotter som jag köpt, hon gillar sina skraplotter och tanken på miljonen :) Håller på för fullt här hemma med att koka tomatsoppa och bara olivfoccaccia till Calles mamma, luktar nybakat i hela lägenheten! Finns det en mysigare doft? Ha en mysig mors dag! :)

Grattis mamma på mors dag! :)


Födelsedagsbarnet :)


Älska stilen!

100media_imag106 (MMS)

Älska stilen!


Fegmissen


Morgonpromenaden i sommarsolen


Trötter

Calle jobbade hela natten och var bara hem och vände imorse och iväg igen så jag är trött idag för han hade för det första inte sagt att han skulle vara borta hela natten så jag väntade ju hem honom och för det andra så när vi pratade på telefonen så sa han hela tiden att det bara skulle ta någon timme till .. jo jo .. Förväntar mig en ursäkt idag, och den enorm, bara så att du vet Calle! Angelica åskmolnet!

Det som gjorde mig besviken igår har dock inte gått över och snarare blivit lite värre. Förväntade mig lite mer förståelse istället för någon slags psykutredning men du känner inte mig och vet inte vad jag menar. Ja ja det löser sig men det är tråkigt när man jobbat och tänkt så hårt på något och sen slutar det med en medioker insats iallafall..



Besviken

Oj, vilken tung känsla som kom över mig. Hur nått så speciellt kan bli nått så, ja, ospeciellt. Vi får se hur det löser sig men jag har sagt mitt och nu hoppas jag att det kommit fram.

Nej, det har ingenting med mig och Calle eller bröllopet att göra.


Busy day

Dagen har bestått av morgonpromenad 75 min, lunch hos farmor, fika med finaste Maria, lagat storkok och nu äntligen fått slå ner rumpan i tv-soffan. Tittar på lite tjejserier nu när Calle jobbar sent, slipper an gnälla sen.. haha.
Först ut är Fyra bröllop, sen greys och off the map. Myyyyskväll :)

Om jag har energi ska jag slå en titt på om jag orkar fixa med festprogrammen, hamnat väldigt i skymundan det. 59 dagar kvar men jag vet inte vad jag ska fixa, tufft läge. Men om 5 dagar går Osa ut och då kan vi koncentera oss på bordsplacering och gömma undan våra bristande valstalanger lite till :D


Windy

Dagens morgonpromenad var lite motig och det kändes stundvis som om jag stod stilla på samma ställa för att det blåste så mycket men hem kom jag, blev en prommis på 71 minuter. Skönt sätt att starta morgonen på :) nu jag ska snart ut i gråvädret (kommer börja regna any second) och bege mig till skolan för föreläsning och gruppjobb. Ska på nå sätt hitta energi till att köra 90 min spinning ikväll oxå, herregud, kommer att bli på ren vilja känner jag.

Gör ni idag?




Velande

Oj vilket velande det kan vara att beställa ett diadem eller prydnad för håret till bröllopet då :P För länge sen köpte jag ett superfint diadem som dock gör väldigt ont att ha på sig så har velat lite fram och tillbaka om jag ska använda det eller inte. Sen har jag suttit och surfat runt lite och hittat det finaste mest underbara och vips så hade jag beställt det! Så nu kommer det att bli skillnad i frisyren! Spännande, tur att bästaste Malin hjälpte mig med valet! Hur det ser ut blir en hemlis ;)












Bröllopsmys

Idag har jag och Calle haft en mysig ledig dag tillsammans och pysslat med lite bröllosgrejjer. Vi har testat på bröllopsvalsen (oj vad vi behöver öva), vi har bestämt viner att testa till middagen och festen och fixat lite andra detaljer. Det är några fler som har O.S.At nu oxå, både ja och nej men det är väldigt många kvar som inte svarat med 8 dagar kvar så vi kommer att få ringa runt lite sen antar vi.









Bortskämd?

100media_imag105 (MMS)

Bortskämd?


Bröllopspyssel ;)


Lördag 2011-05-21

Tror jag blev överkörd inatt, det känns som så idag ialf! Mina kropp är så tung och slut att jag inte vet hur jag ska orka ta mig igenom dagen. Ska ta mig ner till stan och träffa Emily nu och köpa lite tyg till pyssel, ser fram emot det men jag måste få i mig lite energi först tror jag :) Slängt i mig en frukost på äggrör, coctailtomater, svart knäckebröd (sånt där med järn i ni vet :P) och kaffe på det. Nu ska den bara börja verka ;)


Grattis!!!

Idag fyller världens bästa tjej år! Nämligen min bästaste vän Malin! <3 Hela 30 år har du hamnat på nu gumman men ser inte en dag äldre ut än 50 så det är lugnt :P Haha ... Näääää dååå! Älskar dig i massor!!

GRATTIS!!!!!














Imorgon kommer du hem igen, jag saknar dig! :)Men nästa helg ska vi göra (öööh) Jäderfors osäker :D haha..


Thailand

Snart är jag och Calle tillbaka i paradiset Thailand! :) Åker två dagar efter bröllopet, två veckor till Koh Samui.. Vi tänkte att eftersom Calle friade i Thailand så åker vi självklart på bröllopsresa dit :) Kärlek!












Min blivande man! Älskar dig cutiepants! :P

















Majmorgon

Tog en skön morgonpromenad imorse för att gå av mig sträckningen som jag fick i vänstra skinkan igår under vårruset. Blev 7 km på 69 minuter och min rump känns faktiskt lite bättre :) Glömde dock ta pollenmedicinen innan jag gick så har gått och nyst mig genom Gävles gator :P Nu ska jag sätta mig ner och läsa igenom mina anteckningar inför redovisningen imorgon förmiddag.

 








Snygga hälsopedagoger!

Foto: gd.se

 

 

 

 

 

 

 


Vårruset

Kom in i mål på 30:10. Jag är nöjd och mör för efter 2 km så sträckte jag vänstra skinkan när jag försökte undvika att springa in i en tjej som tvärnitade mitt framför mig och sen sprang jag och fokuserade på att inte ta för långa steg resten av loppet. Men supermysigt med picknick med tjejerna efteråt och inte för att glömma våra fina t-shirts. Rosa som det stod "Hälsopedagog HT 10" på ryggen med vit text, riktigt tjusiga! Den ska jag springa tjejmilen i nu i höst!
JA, ni läste rätt! Jag har anmält mig till tjejmilen 3 september i sthlm! Då ska det springas :) Nå nytt att peppa till!

 









Onsdag 2011-05-18

Började morgonen imorse med en morgonpromenad på 5,3 km, tog ca 45 minuter så måste börja gå lite längre på morgonen :) Förut tog det nästan en timme, hmmm .. sträckan måste ha krympt ;)
Ätit en härlig lunch i solskenet hemma hos farmor och farfar och myst med mitt lilla kusinbarn Isabelle och svanslösa missen Skrållan. Blev hemmagrillade hamburgare och korv, gott! Borde man göra oftare egentligen för det är oerhört gott tycker jag :)
Nu ska jag börja tagga för vårruset som går av stapeln ikväll här i Gävle! 19.00 är det start och då gäller det att springa! Under 35 minuter ska jag tusan i mig klara ialf! Hejja mig ;P Efteråt blir det picknick med de tjejer från klassen som springer, nu hoppas jag bara att det inte blir regn.












Onsdagslunch hemma hos farmor och farfar! ...

100media_imag104 (MMS)

Onsdagslunch hemma hos farmor och farfar! Grillad korv och hamburgare står på menyn :)


67 dagar

Idag är det 67 dagar kvar tills vi gifter oss. Jag har slarvat med kosten den sista veckan så det har jag skärpt till nu och jag tänker inte slarva nå mer nu fram tills i sommar. Tiden går fort nu så hinner inte med att slarva nå mer :P
Imorgon är det vårruset och efter det så kommer jag nog igång ordentligt med träningen igen, vilat mina benhinor tills loppet men sen så kan jag hetsa på igen, hehe.




ÖH

Såhär kan man oxå se ut när man kommer hem från skolan! Tusan vad det regnar idag, tur jag tog den vattenfasta mascaran idag för annars hade jag nog sett ut som en tvättbjörn :P


Idag bjuder skolan på kaffe och tårta men ...

100media_imag104 (MMS)

Idag bjuder skolan på kaffe och tårta men för mig blir det bara kaffe.. dieten har börjat på allvar nu med bara 9 och en halv vecka kvar! Oj oj..


Chili

En klasskamrat bad mig lägga upp receptet på den chili som jag brukar göra storkok och matlådar till veckan på :)

Chili

2 gula lökar
3 paprikor i olika färger
1 stor morot
1 zucchini (squash)
1 aubergine
1 äpple
1 burk linser
1 burk kidneybönor
1 burk cannellinibönor
2 tsk oregano
2 tsk spiskummin
1 tsk paprikapulver
1 tsk chilipulver
1 tsk salt
2 burkar krossade tomater
3,5 dl vatten

Sätt en kastrull på medelhög värme och tillsätt olja och den hackade löken. Bryn i 10 minuter under omrörning.
Hacka moroten, zuccini, aubergine, äpple och lägg åt sidan.
Häll av linserna och bönorna och skölj av. Blanda kryddorna i en liten skål. Häll ner de färska grönsakerna och äpplet i kastrullen och och fräs under omrörning i 10 minuter. Tillsätt krossade tomater, 3,5 dl vatten, kryddblandningen och koka upp för att sedan låta det sjuda. Tillsätt bönorna och linserna. Sänk värmen, täck med lock och sjud sakta i 25 minuter. Krydda efter smak och lägg gärna till några nachochips :)

Supergott och enkelt ock receptet är för 10 personer så många matlådor blir det :)



Måndag 2011-05-16

En mörk dag för Sverige .. det var det första jag hörde på radion imorse när den drog igång. Visst, matchen var inte bra och tror nog jag och alla andra (som hejjade på Sverige) såg matchen helst ville dra ett täcke över oss under tredje perioden. Men visst kan vi väl bjuda Finnarna på en vinst per 16e år? ;)

Skoldag hela dagen idag sen ska jag ut och jogga så bäst för vädergudana att de sett till att det slutat regna tills dess! Är peppad för en tur för, skäms på mig, det blev ingen träning i helgen ... bara käkmusklerna :P

Grattis till Millan som gifter sig i USA idag! :)


Shoppat

Idag har vi köpt hem förhoppningsvis det sista inför bröllopet när det kommer till dekorationer från internet. Naturligtvis så finns det mängder kvar att inhandla men det kommer att göras från diverse butiker i stan :) T.ex. ljus och grejjer. Skönt att kunna slippa tänka på det senare, vi kände lite att vi ville ha det gjort så vi kan släppa det ett tag till sen, hehe. Kommer en massa nya ideér hela tiden men 99% blir till att spola pga pris och tid :)

Om det är några blivande brudar som läser, hur långt har ni kommit och när gifter ni er? :)



Söndag 2011-05-15

Efter en sjuk natt men en massa konstiga drömmar är det söndag. I natt har jag b.la. spelat tennis med jedwards, gift mig på Gallerian Nian och snott glassmaskinen från McDonalds :P Vad har ni gjort? hehe..

Idag ska vi hem och fira min mormor som blir 74 år i veckan och så hem till Sanna som blivit 30 år nu i fredags! :) Roligt att få träffa henne, magen och lillkillen där hemma för det var ett tag sen nu det..

Vi kom även på igår att två stycken borde blivit bjudna på bröllopet som vi inte har bjudit in pga av platsbrist men nu har det öppnat sig platser och då tvekar vi inte två gånger på att knåpa ihop en extra inbjudan, nu hoppas vi bara på att de kan komma! :)

Grattis gullSanna! :)


Vilken låt röstar ni på? Jag håller på Sve...

100media_imag104 (MMS)

Vilken låt röstar ni på? Jag håller på Sverige, Irland och Danmark :) Hehe svårt att välja..


Albin morgonmyser oxå!


Morgonkaffe och tv i sängen :)


Fredag 2011-05-13

Den här dagen känns otroligt lång! Sov som en påse potatis i natt och precis som ni kanske gissar är det inte en bra sak. Sjukt trött idag och öm i precis hela kroppen efter den toksköna massagen jag fick av Matilda igår kväll.
Dagen har bestått av en föreläsning där jag spelade den gamla filosofen Platon och battlade med Aristoteles :P och sen blev det lugn sushilunch med Sami och lite titt på joggingskor på stan. Måste köpa mig ett par nya som stödjer mina fötter lite bättre och inte ger mig problem med benhinnorna då jag springer på asfalt men det är dyrt!

Är det okej att leka med maten? ;)


Fixat

Cateringen är löst, helt och hållet och det känns så skönt! Kommer att vara en kock på plats för att fixa maten och vi får precis den mat som vi önskade. Tror faktiskt att allt löste sig till det bättre, precis som med tårtan :)


Nu har vi börjat med våra festprogram, bät...

100media_imag102 (MMS)

Nu har vi börjat med våra festprogram, bättre ta det lite eftersom än som en panikgrej i slutet. Vi hinner knappt ses nu med så mkt i skolan och på jobb så bröllopet har verkligen hamnat lite i skymundan förutom cateringgrejen som kom som en smäll.. just nu längtar jag bara tills jag får sommarlov och kan slappna av från allt vad pedagogik heter och finna lite logik istället ;)


Besviken

Igår informerade min mamma mig om att mormor planerar att komma till vigseln men inte till festen. Anledningen är att hon känner att hon inte känner någon och hon känner sig för fet för att umgås. Jag tycker hon borde lägga de käsnlorna åt sidan och komma och fira hennes första barnbarn som gifter sig. Mamma har försökt övertala henne med "Men det är ju gratis mat", "Du kan ju inte tacka nej till en så stor fest som Angelica lagt ner så mycket energi på att planera", "Du är hennes mormor och du lever och har hälsan så vad är problemet".
Hon ska försöka ännu mer och jag ska prata med henne jag oxå även om jag till en liten del känner att om det är ett sådant gissel att komma så kan hon lika bra stanna hemma.  Ja, vad ska man säga? Jag är besviken.

 

 

 

 

 

 

 

 


Cirkelpass

Precis avslutat ett träningspass här hemma som jag hittade i en fitnesstidning, riktigt jobbigt! Avslutade med magcirkel och lite kettlebellssving :) 60 min och 385 kcal som bortblåsta ;)

 









Bilder söndag

Här kommer lite bilder som jag och Calle tog under söndag :) Hade en liten mysdag och var ute i naturen och till kyrkan där vi ska vigas (och hälsade på gammelfarmors grav) för att kolla lite men naturligtvis så var den stängd just då :( Men vi ska dit på möte med prästen 31 maj, toppen! :)
























 










Tisdag 2011-05-10

Idag är det damagekontroll som gäller. Vi ska prata med tre olika cateringställen här i Gävle under dagen och hoppas på att någon av dem nappar. Vi har väldigt bra vänner som har hjälpt oss mycket nu och ringt sina arbetsplatser, bekanta och letat alternativ med oss, evigt tacksam! Nu hoppas vi att vi får napp någonstans och att vi kommer ur denna kris redan idag! :)


Neeeeej!

Det fick ju bara inte hända och min mage gör ont men nu är det som det är och cateringen har dragit sig ur. Vi hittar säkerligen någon annan men inte till samma pris och inte med samma förutsättningar. Känner mig ledsen och besviken just nu och just nu känns 2 månader som en väldigt kort tid istället för att kännas som så långt fram i tiden. Nu gäller det att fixa det här snabbt så att jag får sinnesfrid!


Lördagen

Här kommer lite bilder från lördagen i borlänge som jag fick av Malin :)

Tack tjejer för i helgen! Love you all <3

 


Måndag 2011-05-09

Ny kursstart idag och sen föreläsning så skola mellan 10-16 för den som undrar :) Sen sticker jag nog direkt till barmarksträningen 17.15 på korpen innan jag får komma hem och varva ner för dagen.
Träning känns skönt efter min godisfrossa igår kväll :P Jag och Calle sa "Idag får vi äta men sen ska vi hålla oss till bröllopet" .. och nej vi åt inte, vi hetsåt :D haha.


Tittat kyrkan och letat fotoplats!


Jaaaa!

Jaaaa! klänningen passade eller snarare att klänningen var för stor! Jag har gått ner mer än en storlek vikt, känns helt otroligt och jag kände mig vacker i klänningen och enligt mina vänner så strålade jag :) Jag har valt rätt klänning för mig!


Blev en joggingtur i hemlingby med Calle p...

100media_imag099 (MMS)

Blev en joggingtur i hemlingby med Calle på kvällskanten, 6km på 38.50 min. Körde lätt jogging i 10 min och sen 10st intervaller med 1 min snabb löpning och 30sek rask gång mellan och sen jogg i mål.. körde på bra och nu har vi ätit supergod squashlasagne och ska titta på film :) vad gör ni ikväll?


Haha lillkillen försöker äta upp våra blom...

100media_imag102 (MMS)

Haha lillkillen försöker äta upp våra blommor på tapeten :P det går sådär! Snart ska vi åka till veterinären och vaccinera och IDmärka honom så vi kan gå ut i sommar :)


A-H-A

Satt och slötittade på Rachal Ray av alla skitprogram och där kommer Arnold Schwarzeneggers dotter Katherine. Vem hade kunnat tro att han skulle ha en sån söt och gullig dotter? :) Hon har skrivit en bok om självförtroende och då inriktat till ungdomar, hur de ser sig själva och hur de påverkas utav sina föräldrar. Intressant..





Torsdag 2011-05-05

Vilken dag! Redovisning på förmiddagen och sen har jag suttit och skrivit uppsatser hela eftermiddagen fram till nu, för nu är jag KLAR! Härligt, äntligen .. det var det sista på kursen "Näring och kost ur ett hälsosperspektiv".
Nu har jag helg tills på måndag då nästa, och sista kursen, innan sommarlovet igång och den kommer att ta mina sista krafter kan jag säga efter en titt på schemat. Jajk.

Skulle precis ut och springa med Calle när han fick ett samtal och var tvungen att akut dra iväg till jobbet för att lösa ett problem men så fort han kommer hem så sticker vi.. om det inte blir försent.


O.S.A

Om Svar Anhålles.

Det verkar vara ett begrepp som inte alla förstår. Våra närmaste failjemedlemmar har inte ens anmält sig till bröllopet så vissa har vi frågat om det är oklart och dom säger bara "jaha man måste anmäla sig? Trodde vi redan var självklara". Jo för all del men alla kan ha saker som kommer ivägen så självklart så vill vi veta om de kommer eller inte kommer. Nu har 42 stycken tackat ja och 1 nej, då har vi ca 49st som inte har svarat ännu. Sista anmälningsdag är först 30 maj så jag kan gissa på att det kommer in en massa svar i sista minuten och att vi kommer behöva ringa runt till en hel del.
På min sida så är det mormor, en kusin och en kompis som inte svarat ännu .. resten är från Calles sida av släkt och vänner :P Kan ni gissa vem som har flest på inbjudlistan? ;) Hehe men snart så är vi alla en stor familj :)











6,5 km

Idag blev det en joggingtur på 6,5 km med en massa backar. Calle gnällde lite på att jag springer en rätt plan sträcka med bara 3 st ordentliga uppförsbackar så idag blev det en runda med en uppförsbacke som varar i 1km ungefär utöver min vanliga runda och lite extra på det :P Hehe .. komma här och gnälla på mig ;)

Blev 6,5 km på 42:58 min. Jag är nöjd med det :) Passet kändes lite tungt, rätt energilöst och jag frös om magen trots tre lager med kläder.
Funderar på att köpa en sån där magvärmare gravida har och ha på mig när jag joggar för jag fryser verkligen alltid om magen, inne och ute.

 

 

 

 

 

 

 


Onsdag 2011-05-04


Blandade känslor inför första klänningsprovningen nu på lördag! Slits mellan "Tänk om den inte passar", "Tänk om jag inte gillar den längre" och "Skönt att ha den delen gjord!"... Lite konstigt det där..

Här kommer lite olika klänningar som jag provade men som inte fick bli beställda, finns hur mkt som helst!

 

Det finns mycket fint (och mycket mindre fint)! Hoppas nu bara att jag har gjort rätt val. Man blir så velig när man har beställt en klänning så tittar man tillbaka på bilder i efterhand. Men detvar ju någonting med den klänningen som gjorde att jag valde den. Som dom säger på TLC "say yes to the dress".. "Det är rätt när man får tårar". I mitt val var det gullMalin som fällde en tår och det avgjorde det mesta :)

 

Tips till er som inte testat klänningar ännu:

  • Ta en axelbandslös bh! Det bästa för att se helheten (DumAngelica)
  • Ta underkläder som du känner dig bekväm i
  • Ta gärna med dina bröllopsskor som du hittat dom redan
  • Ha håret så som du vill ha det på bröllopsdagen för ett helhetsintryck
  • Sminka dig lite vackrare (som din vision för bröllopsdagen)
  • Tänk noga på ryggen på klänningen, den som folk kommer att se i 45 min ;)
Allt för att underlätta! Jag ska följa alla dessa tips på lördag kan jag lova nu när jag lärt mig sen tidigare. Jag ska ta med mig mina skor och jag ska ta med mig de underkläder som jag ska ha på bröllopsdagen så jag ser hur det ser ut och hur det känns. Hoppas nu bara att den passar! ;)










"Thor"

Vi var på filmen "Thor 3D" härom kvällen. Handlar om asagudarna och ett krig som de utspelar mot varandra och där vissa händelser leder till att Thor (som inte direkt gör ont att titta på) trillar ner på jorden och får då försöka sig på ett jordeliv. Rolig och underhållande film, helt klart sevärd!

(Här Emily har du bilden ;)...)


Tisdag 2011-05-03

Tråkig dag idag! Har en massa plugg att ta tag i men jag vill verkligen inte .. Har skrivit några rader, det är allt. Annars så ha jag bakat bröd, solrosfrallor och råksiktskakor, hela förmiddagen. Brukar bli en omgång var 3e vecka ungefär. Billigare än att köpa bröd och det är inte mycket som slår nybakat bröd enligt mig ;) Gissa om det luktar gott här hemma? Nom nom..



Måndag 2011-05-02

Varit iväg på barmarksträning 75 min med gymmet nyss. Jisses var min första tanke när det förutom jag och Emily var 6 st andra som alla var otroligt vältränade och 4 av dom hade t-shirts som sa att dom sprungit maraton .. "det här blir jobbigt".

Vi varvade jogging med intervaller, stykeövningar, hopp, backträning, spurt på 500 m och nervarvning på ca 500m. Vi sprang ungefär 7km sammanlagt och mellan det så intervaller fram och tillbaka, runt hus, upphopp och sprinter i backe. Blodsmak i munnen och ordentligt flås kan jag sammanfatta dagens träning med. Hostar fortfarande för att jag tog ut mig så mycket men jag ska fortsätta gå på dessa pass för det kan ju bara bli bättre och det var jäkligt roligt :)

 








Vårlunch

Gott gott!! :)

 

 

 

 

 

 


Supergröt

Här kommer ett recept på ett superbra grötrecept som är toppen de dagar som man tänker träna hårt lr efter att man har genomfört ett tufft träningspass. För mig så blir det 75 min barmarksträning med gymmet ikväll!

1 dl havregryn
2,5 dl vatten
1 äpple
1 msk russin
1 tsk kanel
1/2 dl mjölk
1 msk pumpafrön
Flytande honung

Gör såhär:
Blanda havregryn, vatten, kanel, russin och halva hackade äpplet i en kastrull och koka upp, sänk värmen och koka i 4-5 minuter. Blanda sen ner mjölken och koka upp igen. Rör i andra halvan av äpplet och häll upp i en skål, strö över pumpakärnor och lite flytande honung. Supergott!!













Snart så..

Om två veckor ska jag åka och testa min klänning som jag inte har sett på ett bra tag! Hoppas att den är minst lika fin som jag minns den och jag hoppas att jag framför allt kommer i den :P Hehe..



Ut och jogga!


RSS 2.0