Spa

Idag har vi varit och blivit pamprade på Spa :) Fanns ett paket som hette honeymoonpackage som vi njutit av idag. 30 min aromabad i ett runt badkar fullt med skum och flytande vita orkidéer, 30 min coconutscrub och 90 min helkroppsmassage. Hur underbart som helst och dom är inte rädda för att ta i här i Thailand kan jag meddela :) Calle hade lite svårt för all olja men fick bita sig lite i läppen, hehe..


 

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Gah vilket paket! HerreJösses! :o skönt som tusan jag vi tro! Vi regnar hem en dag tidigare.. tror aldrig ÖLand upplevt så mycket regn :( två dagar konstant regn.. dag som natt. VI är blöta, saker blöta, tält, möbler, you name it! Nu har vi lämnat Söderköping precis :) nu ska vi hem och torka! ;) Puss

2011-07-30 @ 15:53:18
URL: http://pejans.blogg.se/
Postat av: Suss

Lite svårt för all olja hur då exakt? ;)

Lät inte fel alls det där, tar mig gärna 90 minuter massage jag med efter min lilla cykeltur alldeles nyss. Jag slapp i alla fall regn, stackars Malin och co...

2011-07-30 @ 16:29:03
Postat av: Emily

Härligt att ni unnar er sådan LYX. Albin är hur rolig som helst....berättar mer när ni kommer hem.

fortsät att njuta som ni gör =)

2011-07-30 @ 22:15:58
Postat av: Malin

Sööötis! :* haha dement bartender, SHIT, livsfarligt haha! :D Inte superbäst på engelska heller då ;) Japp vi regnade hem, MEN vi har haft superkul medan vi var där så ingen fara! :) Men 6 vuxna med dåligt väder och inget att göra och finväder hemma var inte en bra kombo, blev hemlängtan! ;) Nu packar vi upp och myser och snart ska vi ju packa om för London :o My god va vi rör på oss ;) Jag försöker uppdatera så gott det går så in och läs du hiih! Är inne här och springer fler ggr om dagen jag med haha! :D Puss på er!!!

2011-07-30 @ 22:52:29
URL: http://pejans.blogg.se/
Postat av: Sanna, Liams mamma

Låter skönt med spa. Skulle man behöva varje dag nu.

Har skickat några sms med lägesrapport och så, men dom kanske inte har kommit fram. Hoppas att ni njuter av eran honeymoon ordentligt nu!

2011-07-31 @ 10:48:59
URL: http://sansai.blogg.se/
Postat av: Malin

Första dagen utan uppdatering :o Måste ha varit fullt upp idag? :) hihi! Har solat idag jag, SÅÅ skönt! :D Nu har vi precis spelat Alfapet på altanen och druckit vin, JAG vann :P Puss på re!

2011-07-31 @ 22:13:34
URL: http://pejans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0