Spa

Idag har vi varit och blivit pamprade på Spa :) Fanns ett paket som hette honeymoonpackage som vi njutit av idag. 30 min aromabad i ett runt badkar fullt med skum och flytande vita orkidéer, 30 min coconutscrub och 90 min helkroppsmassage. Hur underbart som helst och dom är inte rädda för att ta i här i Thailand kan jag meddela :) Calle hade lite svårt för all olja men fick bita sig lite i läppen, hehe..


 

 


Chang and noodles

Nu sitter vi och dricker Chang och förbereder oss för en kväll ute på stan med shopping, thaimat, öl och drinkar :) Gårdagens shopping blev tillsammans 1 par shorts, 2 klänningar och 1 bikini :)
Idag har vi haft 1 timme stark sol!! Första gången den visade sig helt utan att täckas bakom moln! Naturligtvis hade slöbackarna Nyqvist somnat på vattenmadrasserna så nu är vi lite härligt röda i ansiktet, hehe. Kort men intensiv solning! Vi har det bra men i saknar missen, alla hundar och katter vi ser här ska jämföras och "Det här skulle Albin ha gillat/ogillat" har sagts flertalet gånger per dag.



















Jag har läst 3 böcker och snart igenom 4e sen vi kom, den ni ser ovanför här grät jag mig igenom, hemsk men otroligt viktig. Thailändarna lär trott vi var knäpp när dom skulle fylla på vatten hos oss. Jag sitter och gråter så jag nästan skakar och Calle som läser Ozzys bok skrattar så att hela solstolen gungar :P Hehe.. Nu nudlar!!

Jenny har lagt upp ännu en bild från bröllopet på sin blogg nu förresten så kika in här! :)




En bild säger mer än tusen ord




The smile on your face

Jag tar mig några minuter nu innan vi springer ut för att jaga en tuktuk för att ta oss in till stan och skriver ett inlägg medan Calle syr dit en knapp på sina byxor :) Idag har i latat oss i solsängarna på terassen, badat i vår pool, läst böcker och druckit Chang. Vädret är mulet men varmt och skönt. Verkligheten kom ikapp mig nu på eftermiddagen och Calle fann mig gråtandes på sängen med datorn i knäet och tittandes på alla bilder från bröllopet som Emily tog. Underbara minnen, underbar kärlek, underbara vänner, underbar familj! <3













My Beautiful Everything

Kär. Lycklig. Gift.


Koh Samui

Vi ar framme i Koh Samui och har det alldeles underbart! Vi har badat i var privata pool, strosat runt i var villa, druckit skumpa pa sangen, lyssnat pa musik och sett ut over havet, atit god mat och druckit Chang. Livet leker for the newlywedds!

Hotellet heter The Sarann (klicka pa namnet) och ligger pa Chaweng Beach for den som ar nyfiken och vi bor i en Seafront Poolvilla..

Bilder utlovas men ikvall ska vi bara mysa och bada tillsammans men hall ut :)


Arlandamys!


23 juli

Nu är vi gifta!! Och vi har haft det helt underbart hela helgen och all den kärlek som vi delat med alla våra nära och kära är enorm och får oss ännu att tårasv upp när vi tänker på det :) Vi kunde inte fått en bättre bröllopsdag och vi är så lyckliga att så många ville dela denna dag med oss.
Inte hunnit fått fotografens bilder ännu men en bild på buketten finns att finna på Jennys blogg ogonblickochkansla.blogg.se. Vi är väldigt glada över vårt val av fotograf, allting kändes genuint och avslappnat :)
Nu ska vi packa det sista och åka till flygplatsen. Tack igen Emily för att du bor här hemma med Albin! <3


Någon vill visst följa med på bröllopsresa ;)

100media_imag118 (MMS)

Någon vill visst följa med på bröllopsresa ;)


Fix av hår :-)

100media_imag118 (MMS)

Fix av hår :-)


Sista grejerna fixas nu. Lokalen är pyntad...

100media_imag118 (MMS)

Sista grejerna fixas nu. Lokalen är pyntad och klar och alla desserter gjorda. Tack alla ni underbara för hjälpen! :)


50 muffins bakade! Woho..

100media_imag118 (MMS)

50 muffins bakade! Woho..


Bröllopsnaglar check! :)

100media_imag118 (MMS)

Bröllopsnaglar check! :)


Vad göra när posten felar? jo sy eget!


Lätt att pyssla med albin mitt i kartongen...

100media_imag117 (MMS)

Lätt att pyssla med albin mitt i kartongen? :P


I huvudet på en sjukling 5 dagar innan vigsel

Hjälp ma! Så känner jag just nu :( Orkar inte alls stå på benen en längre stund och idag har vi hunnit med en hel del trots omständigheterna. Fick i mig en kvarts burk lättkesella till frukost och det tog mig över en timme och sen var vi tvungen att dra till kyrkan och gå igenom solot och lite detaljer med "Vaktis Bibbi". Kommer att bli toppen det där :)

Sen åkte vi och köpte en vas och lite annat på IKEA, massa grejer på Ove Janssons och så till stan för att köpa strumpbyxor, hårspray som är fuktavisande, rejdade apoteket på alla magtabletter :P Klämde i mig en halv tunnbrödrulle som jag fått behålla så glädjen är total hos mig just nu fast jag är stentrött efter den här dagen.

Nu är det bara tvätta, knyta sista festprogrammen, baka någon kaka, göra middag och däcka sen kvar att göra idag. Jisses, det här med sjukdom i samband med bröllop önskar jag ingen, den enda veckan som jag verkligen behövde energin den här sommaren.

Tack alla FINA vänner för omtanken och all hjälp!

Sjuk

Har mitt bland alla bestyr gårr och fått en grov allergisk chock från babyplommontomater så jag är mer eller mindre däckad. Allt jag äter kommer upp och igår fick jag åka in för att få mediciner och dropp. Läkaren tog lite tester och menade på att han inte är säker på att jag kommer att vara frisk tills på lördag :( Ska ta mediciner dagligen fram tills torsdag och äta mat med mycket kalorier i så att inte klänningen blir för stor. Minskat 1 kg sen i fredags bara så att det går snabbt neråt tyvärr. Ikväll har vi ätat nudlar och räkchips från Thaikiosken på Coop och det har stannat nere så det ser jag som väldigt positivt! Nu vila och skriva ut de sista programmen :)



 

 


Gårdagens svensexa-offer


"Uppställning"

Imorse kl 5,30 kom Calles kompisar inbrakandes i vårt sovrum och skrek "Uppställning" så att väggarna rungade. Sen tvingade dom in honom i duschen och lämnade sen lägenheten med en packlista till Calle att fixa under tiden. 45 min senare kom dom tillbaka och på bästa lumpenvis så skulle innehållet i ryggsäcken hållas upp och läggas på golvet och det som saknades bestraffades med armhävningar och situps. Vet inte hur kaxig Calle kommer att vara i natt dock med tanke på att han vägrade gå och sova förrän 2 inatt och som jag tjatade på honom, haha.

Jag och Emily tog oss en promenad i Högbo under dagen och har myst med lunch på Qvarnen. Nu ska vi snart pysa till affären för att handla till kvällsmaten och så blir det tjejmys hela kvällen låååång :) Älskert!
































Vi ligger och myser. Fick i mig plommontom...

100media_imag116 (MMS)

Vi ligger och myser. Fick i mig plommontomater igår som jag verkligen inte tål så natten spenderades på toagolvet och nu är jag helt förstörd :( En som tidigare tackat nej till bröllopet pga sjukdom och ork som idag bestämde sig för att visst komma. Nu har jag dock skrivit ut alla festprogram och gjort klar bordsplaceringen så dom blir satta där det finns plats och kommer inte att stå med alls i programmet men det får man nog räkna med när man anmäler sig en vecka innan bröllopet. Less blev vi och nu får det bli som det blir..


Möhippa


Ska försöka skriva lite om mina möhippa  som jag hade nu i helgen som mina fina vänner fixat :) kl 14 plingade det på dörren och utanför stod Malins pappa med en reflexväst som det stod Möhippa på och ett mc-ställ. Bara att kliva i paltorna med instruktionerna att ta med mig bikini och skor. Sen fick jag åka motorcykel ut till Sandviken, min premiärtur kan tilläggas :)





Utanför ett SPA stod mina fina vänner, min lillasyster och Calles storasyster Caroline :) Mina fina verkligen! :) Alla klädd i rosa :P Bad, bastu och ansiktsmassage stod på schemat samt en liten tipsrunda. Calles systrar hade fixat ihop en liten frågesport om Calle oxå, om jag klarade att få 7 rätt av 10 möjliga så är jag värdig att ta efternamnet Nyqvist och accepterad i familjen :D Samt att fina priser utlovades. 8 av 10 blev resultatet och jag vann en kall cheeseburgare och en happymeal-leksak, haha. Tack!























Sen bar det av hem till mig och lite lekar, påfyllning och småplock :)















Sen blev det middag på berggrenska gården och lite middagsuppdrag innan vi gick ut och dansade natten lång :)



















Tack tjejjer för en toppenkväll! Älskar er alla sååå mycket :) Alla mina finaste vänner på samma ställe, kan det bli bättre?! Och som sagt Fia, du ligger efter!! :D



Gårdagens pyssel

Igår ägnade jag hela dagen till att pyssla. Bakade tre sorters småkakor så nu är det fyra sorter kvar. Klippte och klistrade ihop kort med namn på dessa kakor med hjälp av Calles personaltidning, presentpapper och klister ;)
Gjorde även bordsplaceringstavlan igår så nu får ingen mer lämna återbud ;) Den görs inte om så är det någon som inte kan komma så får den snällt stå kvar på tavlan och i festprogrammet iallafall, dags att sätta fart med den nu nämligen och inte stå mer på stand-by.
















Cookiemania

Idag ska jag sätta igång och baka småkakorna till bröllopet. Det ska bli sju sorters småkakor så om jag bakar en eller två kakor om dagen så blir det bra :) Idag ska det ändå regna så why not? Ska se till att inte äta nå av smeten bara, haha (min lilla svaghet).

Blev en 90 min morgonprommis med Sami imorse i solen, riktigt nice och skönt att ha en del av träning gjord direkt på morgonkvisten. Får se om jag klämmer ihop ett styrkepass lite senare om jag orkar.

Vad gör ni idag?






Måndag 2011-07-11

Idag har jag gått lååång morgonpromenad med Sami som start på dagen för att sen hugga tag i festprogrammen. Han skriva ut rättånga men det är tur att jag har lång tid på mig ;) På eftermiddagen var vi i kyrkan tillsammans med Malin och Micke för att testa deras solo på plats men prästen visste inte hur man fick igång högtalarna så nu måste vi tillbaka under nästa vecka, suck ;)
På kvällen så åkte jag och Calle och badade, eller ja, Calle badade och jag satt och frös på kajkanten :P Sååå kallt var det!

Ska skriva om möhippan så fort jag fått bilderna av Malin och Emily :) Tråkigt med bara text, lr hur? ;)







Hippad!


14 dagar

Idag är det exakt två veckor kvar. Så konstigt att tänka att om två veckor så håller jag på att förbereda mig för att gifta mig med Calle och bli hans fru. Vi tittade igenom lite bröllopstidining igår för det känns lite som om vi har glömt någonting men jag kommer inte riktigt på vad det skulle vara, avskyr den känslan. Tur att jag har lite tid på mig att suga på den karamellen.

Idag ska jag iväg till blomsterbutiker med Malin för att handla blommor. Jag skulle vilja ha ett par blommor till vardagsrummet men jagvet inte om jag törs för Albin brukar ju härja hejvilt där ;)


Nu är skönheten hemma!

100media_imag115 (MMS)

Nu är skönheten hemma!


Beach

Idag blir det stranden för oss med några vänner :) Skönt att kunna släppa bröllopet för ett par timmar och bara njuta av solen och sällskapet.

När vi kommer hem ska vi ner på stan och leta efter bröllopsskor till Calle och så hem och träna på valsen. Just nu känns den lite hopplös och lär vi oss inte den så hoppas vi att ingen märker att den saknas :P Haha..




Onsdag 2011-07-06

Haha såg att mitt mms som jag skickade i måndags kom upp idag?! Hade min sminkprovning i måndags och inte idag. Sminket blev riktigt bra för de som undrar :)

Idag har det varit en hektisk dag. Varit på Gevalia och köpt kaffe till bröllopet och hemmabruk och sen direkt vidare till farmor och farfar på onsdagslunch. Styrde bilen direkt hem till Emily där vi sydde på lite dekorationer till bröllopet och hem för att laga mat till gulligaste Malin som kom på filmmys. Jisses, nu ska jag bara vänta hem min älskade sambo och sen ska jag tvärsomna! :P

Just ja! Vi träffade vår fotograf igår och det kändes riktigt bra! :) Både jag och Calle är övertygade att det här kommer bli kanon och har full tillit och hur skönt är inte det att ha? Toppen!




Provmakeup.. idag har jag testat makeup in...

downloads_100med (MMS)

Provmakeup.. idag har jag testat makeup inför bröllopet. Vill inte ha det neutralt men inte för mkt heller så det blir lite mitt emellan. Jag gillade resultatet och Calle har godkänt :) nice!


Onsdagslunch hos farmor och farfar! Tur me...

100media_imag114 (MMS)

Onsdagslunch hos farmor och farfar! Tur med vädret hade vi oxå så här ska fås lite färg om armarna :P grekisk sallad och bröd blev det idag, mums! Nu snart ska jag hem till emily och sy och bada och sen ikv kommer Malin på middag och filmmys, underbar dag! Morgonen startades med kaffeinköp på Gevalia inför bröllopet :)


vecka 27

Den här veckan kommer det att hända lite grejer. Calle till och med valde att stanna hemma från fest i sundsvall för att vara delaktig, min gullebubb :)

Måndag: Provmake och konsultation
Tisdag: Möte med vår fotograf Jenny Eriksson
Fredag: Hämta klänningen i Borlänge (ringa dagen innan).

Utöver de stora grejerna så ska vi även ringa till cateringen och bekräfta antal gäster. Någon från Calles sida  hade visst bestämt sig för att inte komma utan att meddela oss om saken, känns sådär att få veta det av svärmor nu?! "Ojdå, har jag inte sagt det" :O Sen är det en till som KANSKE kommer, vet inte ännu. Jisses, hur svårt ska det vara att antingen säga ja eller nej? Ja ja, vi måste nog sätta catering och tårta på speeddial snart ;)


Bild på gofisen från midsommarafton :) Roligt att springa ute i partytält, hehe.



Countdown på vår ytterdörr

Japp, det är precis vad som försigår. Igår kväll när vi kom hem från vår dejt på Texas Longhorn så satt det en lapp med 12 på. Inget mer, inget mindre. Jag och Calle började hispa på en gång om det kan vara bostadsrättsföreningen som typ satt upp en lapp med paragraf 12 eller nå annat skumt. Hade svårt att sova hela natten och inte velat ta av haspen på dörren under hela dagen idag förrän jag skulle ner i förrådet och ser att då sitter det en lapp med 11 på dörren. AHA, någon räknar ner till onsdagen den 13e juli på vår dörr. Men varför?! Möhippa? Svensexa? På en onsdag?? Why? Verkar konstigt .. och är det grabbarna får dom problem för Calle jobbar seeeeent nu på onsdagar när det är sommarkväll! Vad det än är så är det konstigt ;)

Nä nu ska jag ta mig lite kaffe och en müslibar :)



Det här med drömmar

I natt så drömde jag att jag var med i biggest looser men istället för att förlora en massa vikt så skulle man i sina olikfärgade skjortor ha ihjäl eller fly från varandra. Först den ut från sjukhusområdet vann. Helt galet! Jag befann mig hos mina föräldrar, hos deras granne och sen vips på sjukhuset där jag trängde in mig på en hylla i en garderob under täcken och kuddar så att jag inte skulle synas men dom fick syn på mig ialf och jag sprang och jag sprang med de andra i hälarna. Det gick så sakta när jag sprang så jag fick dra mig fram i räcket på sidorna för då fick jag lite stjärnkrafter från supermario. När jag kom fram till utgången stod alla och blockade mig som en zombielinje och bara väntade på att jag skulle komma dit  och jag står och viftar med min förskärare till kniv jag knyckt åt mig. Tror ni att jag kände mig kaxig? Sen vaknade jag som tur är... Haha, sjukt det kan vara ibland.


Sommarfin

Idag har jag äntligen klippt mitt stackars hår. Var 7 månader sen sist, mina toppr har gråtit ett tag :P
Resten av dagen så har jag dekorerat vattenflaskor, fixat mer med bordsplaceringen och skrivit om lite gäster i festprogrammet. Vi funderar på att ta en valstur senare ikväll oxå, vi har nog dansat totalt 3 ggr med långa mellanrum så att stegen hinner vi tyvärr glömma bort mellan gångerna, dumt.

Har ni gjort denna kvava dag?





RSS 2.0